Υποδέχεται τον Παναθηναϊκό η Νίκη Λευκάδας, δηλώσεις Δουβίτσα

Τον Παναθηναϊκό θα αντιμετωπίσει η Νίκη Λευκάδας το ερχόμενο Σάββατο 17/12 στις 15:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας.

Είναι ο πρώτος χρονικά προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και η Νίκη Λευκάδας διεκδικεί την πρόκρισή της στο Final-Four του θεσμού σε νοκ-άουτ αγώνα κόντρα στις «πράσινες».

Ο head coach Νίκος Δουβίτσας  μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου κάλεσε τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την ομάδα σε αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση:

«Tο Σάββατο θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του πρωταθλήματος. Εμείς ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας από την Δευτέρα το βράδυ και εύχομαι όλα να κυλήσουν καλά μέχρι το Σάββατο για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Περιμένουμε να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο και οι φίλαθλοι μας να μας υποστηρίξουν. Είναι σίγουρο ότι η στήριξη τους θα μας βοηθήσει πολύ»

Εισιτήρια αξίας 5 Ευρώ πωλούνται ήδη στα εξής σημεία προπώλησης: 1) Κομμωτήριο Αγνή, 2) Dolce Cafe, 3) ACS Courier Σκιαδαρέσης.

Στο ημίχρονο του αγώνα θα κληρωθούν μια δωροεπιταγή από το κατάστημα Katsenos Collezione και ένα κινητό από τον Κωτσόβολο!