«Φιλική» ήττα για Απόλλωνα (2-1)

Η ΑΕΛ ήταν η νικήτρια του φιλικού, νικώντας το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη με 2-1, στο AEL FC Arena.

 

Την διακοπή του πρωταθλήματος εκμεταλλεύτηκαν οι δύο ομάδες της Λάρισας, που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και πράγματα. Αυτό ήταν ένα δυνατό τεστ για τους πρωτοπόρους του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν έναν σύλλογο βεληνεκούς Super League.

Στα αγωνιστικά, το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 59’, όταν έπειτα από εξαιρετική κεφαλιά-πάσα του Ρέγιες, ο Αγκάνοβιτς έγινε παραλήπτης της μπάλας, πρόλαβε στον Σταυράκη και πλάσαρε σωστά για το 1-0. Στο 68’ η ΑΕΛ διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Λαμπρόπουλος εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Ευμορφίδης κοντρόλαρε και με εξαιρετικό σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής δεν αστόχησε για το 2-0. Το γκολ για τον Απόλλωνα ήρθε στο 86’, όταν ο Φώτης Γκουντρουμπής από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το 2-1, έπειτα από πάσα του Συράκου. Στο 90’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσουν, καθώς ο Σουλίδης σε τετ-α-τετ με τον Κουτογλίδη δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Σκόρερ: 59’ Αγκάνοβιτς, 68’ Ευμορφίδης – 86’ Γκουντρουμπής

ΑΕΛ (Θοδωρής Βουτυρίτσας): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Κόντορ, Γιοβάνοβιτς,  Γκόλιας, Ντέλετιτς, Φατιόν, Βαρέλα, Ναβάρο, Καπός, Κουτσιανικούλης.

Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Κουτογλίδης, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Μονιάκης, Γκουλουζάντε, Ευμορφίδης, Λαμπρόπουλος, Ρέγιες, Τσακοπίνο, Αγκάνοβιτς, Γκαγιέχο.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σκούπρας, Γιαννακόπουλος, Μουταφτσίσκι, Ιορδανίδης, Ιβανίδης, Καμπέρης, Σαχινίδης, Κολοβός, Κυριάκος, Διβανές.

Χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης οι: Κουρδής, Σάββας, Ανδρέου, Παπαδόπουλος, Σουλίδης, Αγρόδημος, Μηνάς, Συράκος, Μανθάνο, Γκουντρουμπής, Μάρκου.

Διαιτητής: Τσιτσανούδης

Βοηθοί: Μάνος, Καραγιάννης

Πηγή: Arenalarissa.gr