«Χαίρομαι που είμαι μέλος του Ολυμπιακού»

Στο μέγεθος του συλλόγου από το Βόλο στάθηκε ο έμπειρος προπονητής, Μιχάλης Ζιώγας.

Στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού Βόλου βρέθηκε ο Έλληνας τεχνικός. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι όλοι μαζί μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα, ενώ όσον αφορά τις μεταγραφές, έκανε γνωστό ότι γίνονται επαφές με παίκτες από τη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά:

Χαίρομαι πάρα πολύ που από σήμερα είμαι και επίσημα μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Μποτσιβάλη για την τιμή που μου κάνει. Μόνος μου μπορώ να καταφέρω κάτι. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά και τα πάντα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με παίκτες αξίας και με ήθος, καθώς και με παίκτες που θα θεωρούν τιμή τους να έρθουν να αγωνιστούν στον Ολυμπιακό. Θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε. Η μεγάλη δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας, γιατί θα πρέπει να στελεχώσουμε την ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές, που θα έχουν ως δόγμα, ότι οι καλές ομάδες γίνονται εξαιρετικές και πρωταθλήτριες, όταν θυσιάζουν το εγώ τους για το εμείς. Με τέτοια παιδιά θέλουμε να προχωρήσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για τον Ολυμπιακό, τόσο εγώ, όσο και ο συνεργάτης μου Κώστας Μπράτσος, αλλά και ο κ. Μπίτζιος, που θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων».

Για το που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: «Υπάρχουν στα υπόψη δύο προπονητικά κέντρα. Τα εξετάζουμε, καθώς θέλουμε κατ’ αποκλειστικότητα το γήπεδο στη διάρκεια της προετοιμασίας. Θα επιδιώξουμε να πάμε σε προπονητικό κέντρο από 30 Ιουλίου μέχρι 11 Αυγούστου».

Για τη στελέχωση του ρόστερ: «Θέλουμε να επανδρώσουμε το ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες. Αυτή τη στιγμή οι ποδοσφαιριστές ζητάνε υπέρογκα ποσά και δεν θα μπούμε στη λογική να ακριβοπληρώσουμε κάποιους που δεν αξίζουν τόσα χρήματα».

Για το πόσοι παίκτες θα δώσουν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση: «Δεν γνωρίζουμε ακριβώς το νούμερο των παικτών. Σήμερα για παράδειγμα, για να σας δώσω και μία είδηση, έχουμε συζήτηση με τρεις παίκτες Β’ Εθνικής. Δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα κι αν κάποιοι υπογράψουν».

Για το αν έχουν κλεισθεί κάποια φιλικά: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με ομάδες Γ’ και Β’ Εθνικής για να κλείσουμε φιλικά παιχνίδια. Ακόμη, πάντως, δεν είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα».