«Χόρευε» στη βροχή, Κρανούλα-Σερβιανά 3-0

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής η Δόξα Κρανούλας που δε δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Σερβιανών επικρατώντας με το επιβλητικό 3-0.
Το παιχνίδι, στο μεγαλύτερο διάστημά του, διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, αυτό όμως δεν εμπόδισε τους «οράνιε» να κυριαρχήσουν και να βγάλουν ωραίες συνεργασίες τόσο από τον άξονα όσο και από τα πλάγια.
Στον αντίποδα, τα Σερβιανά πρέπει να αισθάνονται τυχερά που το σκορ έμεινε στα επίπεδα το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και στην επανάληψη, που ο ρυθμός έπεσε αισθητά, δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο.
Νάσιος (δις) και αυτογκόλ
Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών παιχνιδιού ο Χαμπίπης σέντραρε από αριστερά, η μπάλα απομακρύνθηκε προσωρινά από τους αμυντικούς των Σερβιανών, στρώθηκε στον Νάσιο και ο τελευταίος με σουτ στην κίνηση πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα ανοίγοντας το σκορ (1-0).
Στο 22’ ο Παππάς Ε. γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Τσουμάνης σούταρε αλλά ο Κιρικλίδης με διπλή επέμβαση γλίτωσε την ομάδα του από τα χειρότερα. Στο 42΄ο Μαρμούτας σούταρε από θέση πλάγια δεξιά σημαδεύοντας τη συμβολή των δοκών, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με διαφορά ενός τέρματος.
Στο 62΄σουτ του Χριστακόπουλου λίγο έξω από την περιοχή δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Κιρικλίδη, για να φτάσουμε στη φάση του 74ου λεπτού, όπου ο Μανούρης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των Σερβιανών, με τον τελευταίο να πέφτει στα πόδια του και να τον ανατρέπει. Ο κ. Πασχάλης που ήταν κοντά στη φάση έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι, απόφαση πάντως που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους.
Ο Νάσιος δεν αστόχησε από τα 11 βήματα και «κλείδωσε» (2-0) τη νίκη για την ομάδα του πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ενώ το “κερασάκι στην τούρτα” ήρθε στο 90’ με τον Κατσάνο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (3-0) στην προσπάθειά του να την απομακρύνει από γύρισμα του Παππά Ε.
Διαιτησία: Πασχάλης (Τάσης-Τσάντας)
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (Β. Σιαφάκας): Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Παππάς Η., Παππάς Ε., Νάσιος, Καρυπιάδης (89’ Καραφλιάς), Τσουμάνης (84’ Ηλίας), Χαμπίπης, Γκέκα, Τσιρογιάννης, Χριστακόπουλος (69’ Μανούρης)
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ (Σ. Δογορίτης): Κιρικλίδης, Γόγολος, Οικονόμου, Τζίμας, Κατσάνος, Μπάρκας, Αλεξίου, Κομπίλας (76’ Ντόμαρης), Θανάσης, Μπάλλας, Γούλας
Ν. ΣΚΟΥΜΠΟΣ

πηγή: passports.gr