Όλα έτοιμα για τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley – Έκκληση των διοργανωτών για στήριξη του κόσμου

Όλα έτοιμα για τη διοργάνωση ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος, αυτού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley (Κ17 Juniors Final) που θα διεξαχθεί από 27- 29 Ιουλίου 2018 στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις των Γηπέδων Beach Volley στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας, από τον Ermi Beach Volley Club Πρέβεζας με την στήριξη του Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας, της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της πόλης της Πρέβεζας αλλά και της Π.Ε. Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας.
Σήμερα έλαβε χώρα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πρέβεζας η συνέντευξη τύπου, στην οποία παρευρέθηκαν η Προέδρος του Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας και μέλος του ΕΟΠΕ κα. Ιφιγένεια Τέφα αλλά και ο Πρόεδρος του Συλλόγου του Ermi Beach Volley Club Prevezas κ. Σπύρος Σακκάς.
Ο κος Σακκάς τόνισε μεταξύ άλλων: « Είναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση οι τελικοί πανελλήνιου Beach Volley, κάτω των 17 ετών για την πόλη μας και για την περιοχή γενικά. Θα θέλαμε την στήριξη όλων. Η Πρέβεζα συμμετάσχει με τρεις ομάδες σε αυτή τη διοργάνωση.»
Στη συνέχει η κα Τέφα με τη σειρά της δήλωσε: « Υπήρχαν και άλλες πόλεις οι οποίες διεκδικήσανε την διοργάνωση του Κ17 επειδή όμως όλο τον χειμώνα έχει γίνει μια εξαιρετική προσπάθεια ως προς τις εγκαταστάσεις, τις οποίες θεωρούμε και εμείς αλλά και οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας ότι είναι οι καλύτερες στην Ελλάδα δόθηκε η διοργάνωση στην Πρέβεζα. Το Σαββατοκύριακο θα δείξει κατά πόσο είμαστε έτοιμοι και άξιοι να αναλάβουμε μια μεγαλύτερη διοργάνωση.»