Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό παιχνίδι «από το μέλλον»

0

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, πραγματοποίησαν, την Κυριακή 02/10/2016, οι Ακαδημίες δύο εκ των ιστορικότερων ομάδων της Ηπείρου, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Εθνικού Φιλιππιάδας.

3 (4)

Στις εγκαταστάσεις των ακαδημιών του ΠΑΣ Γιάννινα, οι μικροί αθλητές και των δυο Συλλόγων προσέφεραν πλούσιο θέαμα, γεμάτο ήθος, θέαμα και γκολ, ενώ οι προπονητές Αντώνης Δημητρίου και Ανδριανός Παπαδήμας, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει της επικείμενης έναρξης, των επίσημων παιδικών πρωταθλημάτων.

Κοινή παραδοχή όσων παραβρέθηκαν στον γήπεδο αποτέλεσε το υψηλό επίπεδο αθλητικής διαπαιδαγώγησης των παιδιών, η δέσμευση όλων, προπονητών και αθλητών, στους κανόνες του «fair play» και η προσπάθειά τους να παρουσιάσουν σύγχρονο ποδοσφαιρικό θέαμα, μακριά από σκοπιμότητες, αποτελέσματος και βαθμοθηρίας, αθλητικές αξίες, πάνω στις οποίες δομούν το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

2 (4)

Ενδεικτικό, του ποδοσφαιρικού πολιτισμού, που καλλιεργήθηκε, είναι το γεγονός ότι στο τέλος της αναμέτρησης, ανανεώθηκε το ραντεβού τους, για τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Εθνικού, όπου συμφωνήθηκε να υπάρξει και ευρύτερη συνεργασία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ