Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λειτουργία Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στην Πάλαιρο

0

Όπως έχει προαγγελθεί στόχος  της Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ πέραν από το να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ είναι να καταφέρει  στο επόμενο χρονικό διάστημα να επανδρωθεί από νέους γηγενής ποδοσφαιριστές δίνοντας όμως και στους ίδιους τη δυνατότητα, να εξελιχθούν ποδοσφαιρικά και γιατί όχι να εκπροσωπήσουν την τοπική κοινωνία στα σαλόνια μεγαλύτερων  κατηγοριών και ομάδων.

0001111

Στις  11/09/2016 και ώρα 17:00 στο γήπεδο τη Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ αναμένουμε να δώσουν το παρόν νέοι ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής με το με το έργο της διαπαιδαγώγησης και της  ποδοσφαιρικής  κατάρτισής να επωμίζεται ο καθηγητής φυσικής αγωγής   Παναγιωτίδης Κυριάκος.

009

Διπλωματούχος προπονητής Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΓΓΑ 1994), κάτοχος διπλώματος  UEFA B (ΕΠΟ) καθώς επίσης έχει παρακολουθήσει  στο  Aριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης εξειδικευμένο Πρόγραμμα με θέμα ’’προπονητής αθλητικών ακαδημιών’’ για πιστοποίηση, κατάρτιση και απόκτηση του διπλώματος. Σκοπός του προγράμματος είναι η εκμάθηση και εφαρμογή βασικών επιστημονικών αρχών που σχετίζονταν με την εκμάθηση αθλητικών δραστηριοτήτων σε παιδιά παιδικής και προεφηβικής ηλικίας, προπονητική  αναπτυξιακών ακαδημιών.

Επίσης  είναι κάτοχος  Coerver Youth Diploma

Σύμφωνα με τον έμπειρο προπονητή και εκπαιδευτικό ο νεαρός ποδοσφαιριστής πρέπει πρωτίστως να μάθει να συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του και αποκτώντας τα βασικά στοιχεία της τεχνικής να αγωνίζεται με άμιλλα.

Θα λειτουργήσουν τμήματα τζούνιορ ,προπαιδικό και παιδικό ενώ ο κ. Παναγιωτίδης θα βρίσκεται στην διάθεση των γονέων ανά πάσα στιγμή

Να τονίσουμε ότι η σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου στους νέους αποτελεί το θεμέλιο λίθο για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού  και εθνικού ποδοσφαίρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον προπονητή κ. Παναγιωτίδη Kυριάκο 6976684870

Υπεύθυνος ακαδημίας –τεχνικός διευθυντής Φραδέλος Κωνσταντίνος Τηλ 6974231333

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ