Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ανακοίνωση-διάψευση της ΑΕΚ Αρχαγγέλου

0

Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ Αρχαγγέλου διαψεύδει την έντονη φημολογία για απομάκρυνση του προπονητή της αλλά και την παραχώρηση ποδοσφαιριστών της στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΚ Αρχαγγέλου νιώθει την ανάγκη να αποσαφηνίσει και να φιμώσει, όλες τις ….¨Κασσάνδρες¨ και την έντονη φημολογία περί απομάκρυνσης του προπονητού, Παναγιώτη Καραμούτσιο και τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών της κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ:

1.Ο προπονητής του σωματείου μας, Παναγιώτης Καραμούτσιος, χαίρει απόλυτης στήριξης και εμπιστοσύνης όλων, και του παραχωρούμε, εν λευκώ, τις τύχες της ομάδος μας, μιας και είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος γι’ αυτή τη θέση! Είναι ο προπονητής που έχει αλλάξει τη σύγχρονη ιστορία του σωματείου μας (4η θέση το 2007, 5η θέση το 2008) και τρέφει τον απεριόριστο σεβασμό κάθε Αρχαγγελιώτη! Η ΑΕΚ Αρχαγγέλου θα πορευτεί μαζί του μέχρι τη λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ!

2.Δεν παραχωρείται κανένας ποδοσφαιριστής της τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πλην ειδικών περιπτώσεων

Α. Προτάσεις ομάδων από ανώτερη κατηγορία

Β. Παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή μας

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΣΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ: ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ…..

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ