Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Χωρίς προβλήματα ο Απόλλων Λάρισας

0

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για τον αγώνα της Κυριακής (25/9) με αντίπαλο την Αμβρακία Κωστακιών στη Λάρισα. Η δεύτερη ομάδα της πόλης θα παραταχθεί δίχως κάποια απουσία καθώς επιστρέφουν και οι τιμωρημένοι από τον αγώνα με την Πύδνα Κίτρους Θανάσης Σάββας και Νίκος Ιορδανίδης, αλλά και ο Χρήστος Αγρόδημος που κουβαλούσε ποινή από την περσινή περίοδο.

Ο Απόλλων με σοβαρότητα και πειθαρχία, όπως τόνισε και στο athleticlarissa ο προπονητής της ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης, ολοκλήρωνει ουσιαστικά την προετοιμασία του για τον αγώνα με τους Αρτινούς με την τελευταία βασική προπόνηση, το Σάββατο θα ολοκληρωθεί με την τελευταία προπόνηση που θα είναι πιο χαλαρή και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Όπως τόνισε ο κ. Θεοδοσιάδης η ομάδα έχει προετοιμαστεί για τον αγώνα, πάντα με σεβασμό στον αντίπαλο, έχει γίνει ανάλυση του αντιπάλου, ενώ όπως είπε η ομάδα θέλει να έχει συνέχεια στις νίκες μετά από αυτή στην Φιλιππιάδα. Τέλος ο προπονητής του Απόλλωνα δήλωσε ότι η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται και θα βρει καλύτερο ρυθμό.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Θεοδοσιάδη:

«Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Σάββας και Ιορδανίδης από το παιχνίδι με την Πύδνα, όπως και ο Αγρόδημος που χρωστούσε από πέρσι. Σήμερα είναι η τελευταία βασική προπόνηση της ομάδας, αύριο θα είναι η τελευταία και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή. Εμείς με σοβαρότητα, πειθαρχία και ΠΑΝΤΑ με σεβασμό στον εκάστοτε αντίπαλο θα αγωνιστούμε για την νίκη και πιστεύω ότι όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Έχει γίνει ανάλυση του αντιπάλου, εμείς θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα ανεβάζει ρυθμό και θα έχει και καλύτερη απόδοση. Εμείς φυσικά στο μυαλό μας έχουμε την νίκη και για αυτή θα αγωνιστούμε».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ