Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Πέρασε με 2-0 από το Καναλάκι ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου

0

Σπουδαία νίκη (2-0) στην έδρα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου πανηγύρισε ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου.

Πάνω σε ένα βαρύ τερέν λόγω της καταρρακτώδης βροχής το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ δεν έλειψαν οι δυνατές μονομαχίες εκατέρωθεν.

Οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων μόχθησαν για τη νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Τελικά χαμογέλασαν οι παίκτες του Βασίλη Ξανθόπουλου καθώς αποδείχτηκαν πιο ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί σε σχέση με τον ΠΑΣ Αχέρων,  ο οποίος είχε άκαρπη υπεροχή.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών οι οποίοι κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με δυσκολία μπορούσαν να κοντρολάρουν τη μπάλα.

Στο 64΄σεντρα του Γεωργίου από τα αριστερα ο Ζάτσε ολομόναχος με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Στο 91΄ σουτ του Γεωργίου απέκρουσε ο Λιάσκος και ο επερχόμενος Μπόμπορης με πλασέ σε κενή εστία έγραψε το 2-0 για τον Αυγερινό Μαραντοχωρίου.

Διαιτητής: Μπαΐλης

Βοηθοί: Φραγκούλης-Τζίμας

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου(Νίκος Βέκιος): Λιάσκος, Σταυρίδης, Ντέτσικας, Λαγός (80΄Βέκιος), Μάρκος, Μηνάς, Ιλιέφ, Τσούτης, Κωνσταντίνου, Λουκούμης (65΄Παππάς), Μουζάκης (52΄Τζίμας).

Αυγερινός Μαραντοχωρίου(Βασίλης Ξανθόπουλος): Μήτσιος, Γεωργίου, Βουλγαρίδης (84΄Καλοκαίρης), Δημητριάδης, Δήμας Χ., Λιότσος, Χαϊδάκης, Δήμας Θ., Κώστας, Μπόμπορης, Ζάτσε (93΄Κακιώνης)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ