Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Διαμαρτυρία του Εθνικού Φιλιππιάδας για τον Μωυσιάδη

0

Η διοίκηση του Εθνικού Φιλιππιάδας εξέδωσε ανακοίνωση, διαμαρτυρόμενη για τα λάθη του  Α΄ βοηθού διαιτητή κ. Θεόφιλου Μωυσιάδη της ΕΠΣ Ηπείρου στον χθεσινό αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας είναι μια απο τις ομάδες που σπανίως εκφράζει απόψεις για την διαιτησία, ακόμη κι όταν γίνονται λάθη εις βάρος του στους αγώνες.

Γνωρίζουν άπαντες πως μετά απο κάθε αγώνα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που ακολουθεί ο προπονητής και οι παίκτες μας ΟΥΔΕΠΟΤΕ αναφέρονται στην διαιτησία…

Μ’ αυτή τη θέση αρχής προσπαθούμε να συμβάλλουμε κατ’ ελάχιστο ώστε σ’ έναν χώρο με πολλά προβλήματα, να διατηρηθεί η ηρεμία και να γίνει συνείδηση και στο φίλαθλο κοινό ότι ο διαιτητής που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής διεργασίας, έχει το δικαίωμα του λάθους…

Μετά τον χθεσινό αγώνα με τη Νίκη Βόλου όμως είμαστε αναγκασμένοι να τοποθετηθούμε δημοσίως διότι η ομάδα μας έπεσε θύμα εξόφθλαμων διαιτητικών λαθών από τον πρώτο βοηθό διαιτητή κ. Θεόφιλο Μωυσιάδη της ΕΠΣ Ηπείρου που επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα.

Εκείνο που μας κάνει να απορούμε και να εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας είναι πως ούτε ένα απ’ αυτά τα πολύ σημαντικά λάθη από τον κ. Μωυσιάδη δεν σημειώθηκε εις βάρος των αντιπάλων!

Με τιμή

Το ΔΣ του ΑΠΣ Εθνικός Φιλιππιάδας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ