Αρχική ΝΕΑ

Εγκαίνια προπονητικού κέντρου Πανλευκάδιου

0

Εγκαίνια στο ανακαινισμένο προπονητικό κέντρο των ακαδημιών οργάνωσε ο σύλλογος του Πανλευκάδιου, παρουσία του πολιτικού κόσμου της Λευκάδας, της εκκλησίας που τέλεσε αγιασμό αλλά και πλήθος φίλων της ομάδας, όπως και άλλων αθλητικών συλλόγων της Λευκάδας, όχι μόνο από τον ποδοσφαιρικό κλάδο.

Ο πρόεδρος του Πανλευκάδιου μίλησε για το προπονητικό κέντρο που αποτελεί όπως είπε εκπλήρωση στόχου και υπόσχεσης, ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν την ομάδα και βοηθούν στην ύπαρξή της, από τον πιο μικρό παίκτη της ακαδημίας μέχρι τον πιο μεγάλο φίλαθλο ή χορηγό, και υποσχέθηκε για το μέλλον ότι η προσπάθεια δεν θα μείνει εκεί, αλλά θα συνεχίσει για το καλύτερο του συλλόγου, των παιδιών και του αθλητισμού.

Το… “κόψιμο της κορδέλας” έγινε από τον υπεύθυνο σε θέματα αθλητισμού του νησιού κ.  Πολίτη Σ. όπου έκανε το πρώτο σουτ προς την μία εστία, βάζοντας σε πανηγυρικό κλίμα το πρώτο γκολ στο προπονητικό κέντρο. Ο Μ. Κατοπώδης επέλεξε τον κ. Πολίτη λόγω της ιδέας που είχε αρκετά χρόνια πίσω, να μετατρέψει ένα χωράφι γεμάτο βάτα σε χώρο προπόνησης για τα παιδικά τμήματα τότε του Λευκάτας.

Ο κ. Πολίτης στη συνέχεια, μιλώντας για το παρελθόν και τις προσπάθειες δημιουργίας προπονητικού κέντρου, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους κυρίους Τυπάλδο και Μπακόλα για την παραχώρηση του χώρου, όπως και αμέτρητους άλλους και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την τιμή αυτή που έγινε στο πρόσωπό του.

DSC_0022_01

Ο βουλευτής της Λευκάδας συνεχάρη τον πρόεδρο του Πανλευκάδιου για την πρωτοβουλία και του ευχήθηκε τα καλύτερα, αποκαλύπτοντας στον κόσμο που παρευρέθηκε στο προπονητικό κέντρο ότι είναι από χρόνια μέλος του Πανλευκάδιου Αθλητικού Συλλόγου.

Εκτός από τους κ. Καββαδά και κ. Πολίτη, παρευρέθηκαν στα εγκαίνια αλλά και πήραν τον λόγο, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χαλκιάς, ο αντιδήμαρχος Λευκάδας κ. Περδικάρης, οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου Λευκάδος κ. Σκιαδαρέσης και κ. Μπουρδάρας, εκπρόσωποι της εκκλησίας και αθλητικών συλλόγων της Λευκάδας.

Αλέξης Πανταζής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ