Αρχική ΝΕΑ AUTO-MOTO

H Seat δίπλα στο μακροβιότερο διεθνές αθλητικό γεγονός της Ισπανίας!

0

SEAT-020

Αναμφισβήτητα, το CSIO Barcelona είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ιππικούς αγώνες σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού προσμετρά 105 χρόνια ζωής καθιστώντας το έτσι το μακράν μακροβιότερο διεθνές αθλητικό γεγονός στην Ισπανία.

Portada

Η φετινή διοργάνωση τώρα, γίνεται από το Royal Polo Club (στις 22 – 25 Σεπτεμβρίου) και δίπλα της θα βρίσκεται και η Seat, που είναι ο επίσημος χορηγός του αγώνα. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως το ισπανικό εργοστάσιο είναι δίπλα στην δημοφιλή διοργάνωση εδώ και οκτώ χρόνια.

SEAT-009

Το CSIO Barcelona λαμβάνει χώρα στα πλαίσια της Barcelona Equestrian Challenge, μίας από τις πιο πολυαναμενόμενες στιγμές της χρονιάς για τους λάτρεις της ιππασίας, η οποία θέτει την Καταλανική πρωτεύουσα στο προσκήνιο του αθλήματος.

SEAT-006

To γεγονός που καθιστά ξεχωριστή τη φετινή χρονιά, είναι πως η αθλητική εκδήλωση του CSIO Barcelona θα περιλαμβάνει και διάφορα events, μεταξύ των οποίων το “SEAT Evening”, μία βραδιά γεμάτη μουσική και πυροτεχνήματα που θα απολαύσουν οι θεατές το βράδυ της 23ης Σεπτεμβρίου, μετά το τέλος των αγώνων. Αυτή η συναρπαστική καλλιτεχνική παράσταση, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την περίσταση, περιλαμβάνει έναν μοναδικά αισθητικό συνδυασμό μουσικής, χρωμάτων και φωτιάς που θα μεταφέρει τους θεατές μέσω του ήχου των τυμπάνων και της συνοδείας των πυροτεχνημάτων σε ένα άλλο κόσμο.

SEAT-035

Επίσης, το νέο Ateca θα έχει ενεργή παρουσία στην φετινή CSIO Barcelona 2016, καθώς όχι μόνο θα είναι ένα από τα οχήματα που θα μεταφέρει τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες στο διαγωνισμό, αλλά επίσης θα είναι τοποθετημένο και στις εγκαταστάσεις του Royal Polo Club, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες να το δουν από κοντά.

Πηγή: automoto.com.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ