Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Λ. Μπίλης: «Να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο»

0

Συνέντευξη, που ουσιαστικά ξεπέρασε τα ποδοσφαιρικά όρια, παραχώρησε ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Λεωνίδας Μπίλης, μιλώντας για τον χαρακτήρα του, την ομάδα που οραματίζεται και τη σχέση του με τους διοικούντες.

Ο κ. Μπίλης μίλησε στον «BlueHeartFM 105,1» και αναφέρθηκε στην αρχή για τον εαυτό του, σε μία προσπάθεια να συστηθεί στον κόσμο, πέρα από τα προπονητικά πλαίσια, λέγοντας πως το να είσαι τεχνικός της Νίκης Βόλου χρειάζεται διάθεση, πίστη και να αντέχεις την πίεση. Ο ίδιος δήλωσε ανθεκτικός στην πίεση, αυτοχαρακτηρίστηκε άνθρωπος που μετατρέπει το άγχος σε δημιουργικότητα και ότι παίρνει δύναμη από τα δύσκολα.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον σύλλογο της Νίκης και τόνισε για μία ακόμα φορά τον σεβασμό του προς την ομάδα. Μάλιστα, υπογράμμισε πως στα μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, υπήρχε το σήμα της Νίκης και τόνισε πως θα πρέπει και εκείνος και οι ποδοσφαιριστές του «να καταλάβουν πόσο βαριά είναι η φανέλα που φοράνε», όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος.

Σχετικά με το πώς ονειρεύεται τη Νίκη, ο κ. Μπίλης ανέφερε πως θέλει να δημιουργήσει μία ομάδα δυνατή, που θα παράγει έργο, θα είναι νοικοκυρεμένη και θα κάνει περήφανους τους φιλάθλους της για τον τρόπο που διάγει, που περπατά και επιβιώνει. Θέλει να δώσει στην ομάδα που δουλεύει στοιχεία καθαρότητας και πειθαρχίας, πράγμα πολύ σημαντικό στην κοινωνία που ζούμε, όπως ανέφερε.

Όσον αφορά τη σχέση του με τη διοίκηση, τοποθετήθηκε λέγοντας πως υπάρχει ταύτιση απόψεων και ο καθένας δίνει τον αγώνα του, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μάλιστα, συνεχάρη, τους διοικούντες, αναφέροντας πως ανοίγει πολλά μέτωπα στο εργασιακό κομμάτι και δημιουργεί έργο με ταπεινότητα και αυτοσυγκέντρωση.

Επιπρόσθετα, ρωτήθηκε για το αν στην ομάδα έχουν γίνει εργομετρικά και η απάντησή του ήταν αρνητική. Έθεσε ως αντιστάθμισμα, όμως, τις γνώσεις εκείνου και του προπονητικού του τιμ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο όνομα του Νίκου Αθανασιάδη, στον τομέα της φυσικής κατάστασης, διαβεβαιώνοντας πως η ομάδα είναι 100% έτοιμη.

Τέλος, τόνισε την πίστη που έχει στην ομάδα και το ρόστερ του, αναφέροντας πως αυτό που πιστεύει πως κάνει την ομάδα δυνατή είναι «το γεγονός πως τα παιδιά μας λένε το όνομα της ομάδας τους και το λένε μέσα από την καρδιά τους». Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στον κόσμο της Νίκης, αναφέροντας πως η ομάδα θα είναι ταπεινή και θα προσπαθήσει να συνεχίσει και να τελειώσει τη σεζόν με το κεφάλι ψηλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ