Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επαγγελματίας στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Μπούζουκης!

0

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα υπογράψει την Τετάρτη (24/8)  ο Πρεβεζάνος με καταγωγή από τον Λούρο, Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος έκανε το πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αθλόπολις του κ. Άγγελου Μπέκα στην Πρέβεζα.

Ο Γιάννης Μπουζούκης γίνεται ο δεύτερος ποδοσφαιριστής από το νομό Πρέβεζας  που υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα του Παναθηναϊκού, αφού είχε προηγηθεί ο νεαρός αμυντικός Στέφανος Ευαγγέλου με καταγωγή από το Δρυόφυτο του Δημού Ζηρού.

Οι Μύγκος, Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Ξηρός, Τριανταφυλλόπουλος, Παπανικολάου και Σερβυλάκης θα υπογράψουν συμβόλαια με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ημέρα υπογραφής συμβολαίων η Τετάρτη (24/8) για αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού… Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις, αφού πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις.

Αρχικά, το πρωί θα μεταβούν στην ΠΑΕ οι Μύγκος, Χατζηγιοβάννης και Μπουζούκης, οι οποίοι ακολούθησαν ένα μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας της πρώτης ομάδας. Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν συμβάσεις διάρκειας δύο ετών και άνω, αφού θεωρούνται “επένδυση” για τον Παναθηναϊκό.

Προς το μεσημέρι, θα ακολουθήσουν οι Ξηρός, Τριανταφυλλόπουλος, Παπανικολάου και Σερβυλάκης, οι οποίοι θα δεσμευτούν για την τρέχουσα σεζόν (2016-2017). Οι τέσσερις αγωνίζονται στην ομάδα Νέων και θα αξιολογηθούν για την περαιτέρω παραμονή τους από τον Γιάννη Σαμαρά και το προπονητικό επιτελείο.

Στην φωτογραφία ο Γιάννης Μπούζουκης με τον Στέφανο Ευαγγέλου.

πηγή: sport24.gr

photo: www.intime.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ