Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Κυριάκος Παναγιωτίδης: «Δε γίνονται ομάδες σε ένα χρόνο, ούτε σε δύο»

0
Ο ΑΟ Παλαίρου αποτελεί μέχρι στιγμής την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Κυριάκος Παναγιωτίδης μίλησε σε συντάκτη του atpreveza.gr για τις εμφανίσεις της ομάδας του και τους στόχους της: «Δεν ήταν έκπληξη. Απλώς έγινε μια καλή δουλειά. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, έχουν πολλές δυνατότητες. Λείπουν οι εμπειρίες όμως, καθώς πρόκειται για μία νεανική ομάδα. Είπαμε με τη διοίκηση ότι για να κάνουμε κάτι καλό του χρόνου πρέπει να κάνουμε 4 ποιοτικές μεταγραφές. Θέλαμε έναν καλό τερματοφύλακα, πήραμε τον Μπάτσο, τον Χονδρογιάννη, το Σταμούλη από την Αμβρακία Κωστακιών.

Στόχος δικός μας δεν είναι το πρωτάθλημα. Πρέπει να έχεις 18 παίκτες που θα είναι έμπειροι. Τα δικά μας τα παιδιά είναι μικρής ηλικίας.

Η οργάνωση στην Πάλαιρο είναι πάρα πολύ καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας. Τώρα βάζουμε ένα λιθαράκι για εκεί που θέλουμε να φτάσουμε. Δε γίνονται ομάδες σε ένα χρόνο, ούτε σε δύο. Στην Πάλαιρο έχουν την υποδομή, έχουν τη θέληση, έχουν καλούς χαρακτήρες και στη διοίκηση υπάρχει σοβαρότητα» και συμπλήρωσε:

«Τα αποτελέσματα είναι καλά τώρα, αλλά το ζητούμενο είναι να υπάρχει υπομονή για να μη φύγουμε από ο στόχο. Στόχος δικός μας είναι η ‘’γρήγορη’’ παραμονή. Να μην έχουμε άγχος στη συνέχεια και να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, ώστε να πάρουν εμπειρίες. Αν μας ‘’βγει’’ και φτάσουμε στην πεντάδα ή κοντά στην πεντάδα θα είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Πάμε όμως παιχνίδι με παιχνίδι. Δε χρειάζεται να φορτωνόμαστε με άγχος.

Έχουμε ταχύτητα, είμαστε πειθαρχημένοι στο γήπεδο και έχουμε δουλέψει. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Αλλά επαναλαμβάνω, χρειαζόμαστε υπομονής. Κάναμε ένα τριετές πλάνο, είπαμε να αναπτυχθούν οι ακαδημίες, να γίνει δουλειά, να έρχονται παιδιά από τα τμήματα υποδομής, που θα πλαισιώνονται από κάποιες μεταγραφές. Ο κόσμος και ο γονιός έρχεται στο γήπεδο για να δει το παιδί του και το παιδί του φίλου του από την Πάλαιρο».

πηγή: atpreveza.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ