Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Α. Παντζιαράς: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Γκλέιμπσον»

0

Στην εμφάνιση του δευτέρου μέρους στάθηκε ο Ανδρέας Παντζιαράς, που υπογράμμισε ότι η ομάδα έψαξε τη νίκη και δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις. Ευχαρίστησε τον κόσμο που ήταν στο πλευρό της ομάδας και αφιέρωσε τη νίκη στον Βραζιλιάνο Γκλέιμπσον, που δεν μπόρεσε να συνεχίσει παρότι πήρε μέρος στην προετοιμασία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Τηλυκράτη:

Ήταν μια πρεμιέρα. Πιστεύω ότι υπήρχε το άγχος και στις δύο ομάδες. Φαινόταν ότι μία ομάδα κυνηγάει τη νίκη και μια που συμβιβάζεται με την ισοπαλία. Αυτό διέκρινα εγώ.

Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι καθόλου και είδικα στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν πάρα πολύ καλοί.  Πλαγιοκοπήσαμε αρκετές φορές τον αντίπαλο και είναι πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη μας. Ευχαριστούμε το κόσμο που ήταν δίπλα μας. Είναι ένα νέο ξεκίνημα αυτό για την ομάδα του Τηλυκράτη, που μετά από 3 χρόνια επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στο Βραζιλιάνο, Γκλέιμπσον που ήταν για 25 μέρες μαζί μας και για γραφειοκρατικούς λόγους δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Ήταν ένα παιδί που έζησε από κοντά την προσπάθεια και παίξαμε για αυτόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ