Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Ρωτήσαμε τον Ανδρέα Παντζιαρά για….

0

*Για τον φετινό στόχο του Τηλυκράτη Λευκάδας:

Μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, που θα βάλει τις βάσεις για του χρόνου ώστε να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στον νέο αγωνιστικό χάρτη της Γ΄ Εθνικής (8 όμιλοι).

*Για το αν θεωρεί πλήρες το ρόστερ της ομάδας:

Το ρόστερ είναι αρκετά καλό, κρατήσαμε τον βασικό κορμό από πέρυσι, και πήραμε 4-5 παιδιά από τοπικό ώστε να ενισχύσουμε το λευκαδίτικο στοιχείο, και ήρθαν και 3-4 έμπειροι παίκτες. Θα έλεγα ότι με βάση τα οικονομικά και την συνέπεια της διοίκησης κινηθήκαμε μεταγραφικά..

*Για το πόσο σημαντικό θα είναι για τον Τηλυκράτη Λευκάδας να εκμεταλλευτεί την έδρα του:

Για κάθε ομάδα παίζει σημαντικό ρόλο η έδρα, πόσο μάλλον για εμάς που ο κόσμος διψάει για ποδόσφαιρο και του έλειψε ο Τηλυκράτης στην Γ΄ Εθνική.

* Για το αν υπάρχει φαβορί στον 2ο όμιλο:

Υπάρχουν ομάδες όπως Απόλλων Λάρισας, Ολυμπιακός Βόλου, ΑΕ Καραϊσκάκης, Πύδνα Κίτρους, Νίκη Βόλου που νομίζω οτι μπορούν με βάση το ρόστερ και την ιστορία κάποιες από αυτές να διεκδικήσουν τον τίτλο!

* Για τη διοίκηση του συλλόγου:

Η διοίκηση παίζει σημαντικό ρόλο τα τελευταία τρία χρόνια στην ομάδα! Γνωστά πρόσωπα στην κοινωνία της Λευκάδας που τυγχάνουν της απόλυτης αποδοχής και σεβασμού από όλη την κοινωνία! Άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει να διαφημιστούν μέσα από την ομάδα, απεναντίας, να διαφημίσουν την μεγάλη ομάδα του νησιού μέσα από την συλλογική προσπάθεια!!

* Για τους φιλάθλους της ομάδας:

Οι φίλαθλοι του Τηλυκράτη διψάνε για ποδόσφαιρο και ενισχύουν εντός και εκτός τον σύλλογο! Έχουν ζήσει στο πρόσφατο παρελθόν υπέροχες στιγμές (νίκη στο Καυτατζόγλειο επί του Ηρακλή, νίκες εντός και εκτός με Απόλλων Καλαμαριάς κ.τ.λ.) και ελπίζω και φέτος με την δικιά τους βοήθεια, να μπορέσουμε να τους δώσουμε ανάλογες χαρές!!

πηγή: lefkadapress.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ