Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ανακοίνωση του ΠΑΣ Πρέβεζα

0

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο το ΔΣ του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Αναλυτικά:  

Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν την αυγή

Εμείς που υπηρετούμε την ιστορική ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά στιγμές που βιώνει η κοινωνία μας έχουμε τη δύναμη να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο  και την ομάδα της πόλης μας.

Κάνουμε προσπάθεια να ενσωματώσουμε όσο μπορούμε νεαρά παιδιά από την πόλη μας και την περιφέρεια μήπως αυτά μπορέσουν και γίνουν οι αυριανοί παίκτες που με την  προσθήκη κάποιων έμπειρων παικτών λειτουργήσουν για την αναγέννηση και χάραξη των στόχων που αξίζει πραγματικά στην ιστορική ομάδα μας στο σύντομο μέλλον.

Ερχόμαστε να καταγγείλουμε τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου Παναγιωτίδη Κωνσταντίνο (τερματοφύλακας) που εκμεταλλευόμενος την φιλική σχέση που έχει η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα με την διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων και ενώ είχαμε συμφωνήσει σε όλα έχοντας έρθει σε προφορική συμφωνία να παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα μας, με την προϋπόθεση να μπορέσει ο ΠΑΣ Πρέβεζα να πάρει την ελευθέρας του από τον ΠΑΣ Αχέρων μιας και η συμφωνία του Παναγιωτίδη με το Καναλάκι ήταν μέχρι τέλος σεζόν.

Συμφωνήσαμε με την διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου να μας τον παραχωρήσουν αν και δεν είχαν δεύτερο τερματοφύλακα.

Ο πατέρας  Παναγιωτίδης παίρνοντας την ελευθέρας μας ενημέρωσε ότι έχει μια υποχρέωση να πάει να παίξει ο γιος του σε άλλη ομάδα και ότι δεν έρχεται στον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Κύριε Παναγιωτίδη το που θα πάτε τον γιο σας να παίξει ποσώς μας ενδιαφέρει απλά θεωρούμε ότι ο τρόπος που χειριστήκατε το θέμα για να φύγει ο γιος σας από το Καναλάκι γιατί ξέρατε ότι πριν το τέλος της σεζόν η διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων δεν τον παραχωρούσε πουθενά θεωρούμε ότι ήταν δόλιος και βρώμικος.

Θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα προς όλους ότι δεν μπορεί να παίζει κανένας με το όνομα του ΠΑΣ Πρέβεζα παρότι αυτή την στιγμή η ομάδα δεν είναι στα καλύτερα της.

Εμείς όμως που την αγαπάμε πραγματικά είμαστε δίπλα της στα δύσκολα, στις φουρτούνες, στις μπόρες, κάνουμε προσπάθεια όμως μεγάλη σε όλους τους τομείς και προπαντός να ενσωματωθούν πολύ αξιόλογα  άτομα στο συμβούλιο που θα  συμβάλουν στην χάραξη μεγάλων στόχων για την ομάδα μας.

Στην φράση το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν την αυγή αυτή την στιγμή η ομάδα μας είναι στο πιο βαθύ σκοτάδι, άρα το ξημέρωμα η αυγή έρχεται σύντομα και η ομάδα μας θα πάει εκεί που της αξίζει.

        Με τιμή

Το ΔΣ του ΠΑΣ Πρέβεζα

 

 

Οι απόψεις της ανακοίνωσης τoυ ΔΣ του ΠΑΣ Πρέβεζα 2016 απηχούν στη θέση του ΠΑΣ Πρέβεζα 2016 και όχι του sportime24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ