Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

«Σφαγή» την τελευταία αγωνιστική για την παραμονή στην Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

0

Μία στροφή έμεινε για το φινάλε της κανονικής περιόδου, όπου θα κριθεί ανάμεσα σε ΑΟ Πλαγιάς, Δόξα Ωρωπού, ΑΟ Καρυάς, και Φορτούνα Βαλανιδοράχης η σωτηρία!

Οι μάχες κορυφώνονται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, με τα μέτωπα να είναι ανοικτά!

ΑΟ Πλαγιάς (34), Δόξα Ωρωπού (33), ΑΟ Καρυάς (32), Φορτούνα Βαλανιδοράχης (32), Αμβρακικός Βόνιτσας (29) μάχονται για να μην συνοδέψουν την Κατούνα στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Την 30η και τελευταία αγωνιστική που θα γίνει το Σάββατο (22/4), ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου φιλοξενεί τον ΑΟ Πλαγιάς, η Δόξα Ωρωπού τον ΑΟ Καρυάς, η Φορτούνα Βαλανιδοράχης τον αδιάφορο Κεραυνό Θεσπρωτικού, ενώ ο Αμβρακικός Βόνιτσας αγωνίζεται στην Πρέβεζα με την Ένωση.

Ο ΑΟ Πλαγιάς έχει την τύχη στα χέρια του, αφού με δική του νίκη θα σωθεί χωρίς να χρειάζεται άλλο αποτέλεσμα, ενώ το αντίστροφο συμβαίνει με την Δόξα Ωρωπού και ΑΟ Καρυάς, και Φορτούνα Βαλανιδοράχης που θέλουν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μην εμπλακούν στα play out.

Επίσης σε περίπτωση που η Δόξα Ωρωπού κερδίσει τον ΑΟ Καρυάς και η ομάδα της Πλαγιάς δεν καταφέρει να φύγει με τη νίκη από το Νυδρί απέναντι στον Αυγερινό Μαραντοχωρίου η ομάδα του Βλάσση Ναστούλη εξασφαλίζει την παραμονή στην Α΄ κατηγορία.

Επίσης υπάρχει και η πιθανότητα τριπλής ισοβαθμίας σε περίπτωση ισοπαλίας του ΑΟ Πλαγιάς με τον Αυγερινό Μαραντοχωρίου και νίκες για τον ΑΟ Καρυάς στον Ωρωπό, και της Φορτούνας Βαλανιδοράχης απέναντι στον Κεραυνό Θεσπρωτικού.

Σε αυτή την περίπτωση ο ΑΟ Πλαγιάς θα σωθεί λόγω της υπεροχής στην ισοβαθμία και στα play out θα διεκδικήσουν την παραμονή στην Α΄ Κατηγορία ο ΑΟ Καρυάς, η Φορτούνα Βαλανιδοράχης, με τη Δόξα Ωρωπού και τον Αμβρακικό Βόνιτσας.

Η Βαθμολογία (29 αγώνες)

00001111

Βησσαρίων Σάκκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ