Αρχική ΝΕΑ

Σχολή Προπονητών στο Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων

0

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Α΄ κύκλου σπουδών της Σχολής Προπονητικής του Δημοσίου ΙΕΚ Ιωαννίνων, εγκρίθηκε από την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης η έναρξη του Β΄ κύκλου, με τις αιτήσεις των υποψηφίων φοιτητών να ξεκινάνε από την Δευτέρα 05/09/2016 και να ολοκληρώνονται την Δευτέρα 12/09/2016.

Στο σύνδεσμο https://diek.minedu.gov.gr θα γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α’ εξάμηνο του τμήματος «Προπονητής Αθλημάτων», της Σχολής Προπονητικής του Δημοσίου ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) Ιωαννίνων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για το χειμερινό εξάμηνο κατάρτισης 2016Β.

Η διοίκηση του ΙΕΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών, υλοποιεί το πρόγραμμα σπουδών, σε όλες σχεδόν τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου από κοινού, να προσφέρουν ολοκληρωμένες σπουδές στους εκπαιδευόμενους.

Σημειωτέων ότι, η φοίτηση στη Σχολή Προπονητών του Δημόσιου ΙΕΚ Ιωαννίνων είναι δωρεάν και οι απόφοιτοι της ειδικότητας «Προπονητής Αθλημάτων», μπορούν να αναλάβουν την εκγύμναση ομάδων ή ατόμων, που ανήκουν σε συλλόγους ή είναι ανεξάρτητοι, με σκοπό την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και τεχνικής στα συγκεκριμένα αθλήματα που ειδικεύονται. Η ειδικότητα, καθώς και το πρόγραμμα σπουδών είναι απόλυτα συμβατά με τα αντίστοιχα των χωρών – μελών της ευρωπαϊκής κοινότητας και οδηγεί στην απόκτηση πιστοποίησης και έκδοσης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Προπονητή από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Πληροφορίες στη γραμματεία του ΔΙΕΚ, Τέρμα Δωδώνης, Ιωάννινα, T.K. 454 45, Τηλ.: 2651041319, email: [email protected]

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ