Αρχική ΝΕΑ AUTO-MOTO

To πρώτο Seat Store ανοίγει στο Λονδίνο!

0

Η Seat δημιούργησε το πρώτο Seat Store, ένα καινοτόμο concept store που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Lakeside του Λονδίνου. Αυτό το νέο project αποτελεί μέρος μιας νέας, συνολικής, εταιρικής στρατηγικής, με στόχο τη παροχή στους πελάτες μεγαλύτερης και πιο ευέλικτης πρόσβασης στην εταιρεία. Με το Seat Store και τη πρόσφατη έναρξη λειτουργίας του Seat Live Store, του πρώτου εικονικού εκθεσιακού χώρου της μάρκας, η εταιρεία προσαρμόζεται έμπρακτα στις νέες καταναλωτικές τάσεις και αγοραστικές συνήθειες.

SEAT-Store-at-intu-Lakeside

Το νέο Seat Store, το οποίο λανσάρεται σε συνεργασία με το Βρετανό επίσημο αντιπρόσωπο Group 1 Automotive, διαθέτει επιφάνεια εκθεσιακού χώρου 150 m2 όπου εκτίθενται τρία μοντέλα της μάρκας (Mii, Ibiza και Leon). Σύντομα θα είναι διαθέσιμο και το νέο Seat Ateca μετά την επερχόμενη κυκλοφορία του στη βρετανική αγορά.

Αυτή τη στιγμή όμως, οι επισκέπτες του πλήρως λειτουργικού καταστήματος Seat Store στο Lakeside μπορούν να κάνουν ψηφιακή αναζήτηση του μοντέλου που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους, να το διαμορφώσουν online, να υπολογίσουν τις χρηματοδοτικές δυνατότητες και να πραγματοποιήσουν test drive. Το κατάστημα επίσης ολοκληρώνεται με ένα εξωτερικό Experience Centre όπου παρουσιάζονται 15 επιπλέον μοντέλα SEAT με δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης.

SEAT-Store-2

Το Seat Store στο εμπορικό κέντρο Lakeside του Λονδίνου, διαθέτει επίσης τη δική του ιστοσελίδα. Οι πελάτες και οι επισκέπτες του site (www.seat-store.co.uk/Lakeside) μπορούν να ζητήσουν προσωπική προσφορά, χρηματοδότηση, προγραμματισμό test drive, αποτίμηση αξίας του αυτοκινήτου που έχουν ήδη στη κατοχή τους, και όλα αυτά μέσω smartphone, tablet ή computer.

Πηγή: automoto.com.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ