Αρχική ΝΕΑ AUTO-MOTO

VIDEO: Έτσι κατασκευάζεται το νέο Titan της Nissan!

0

2016 Nissan TITAN XD

Το Titan αποτελεί τον εκπρόσωπο της Nissan στην αγορά των pick-up των ΗΠΑ και χαρακτηρίζεται από τις καινοτόμες τεχνολογίες που διαθέτει, όπως και από τις υψηλές ελκτικές ικανότητες που έχει.

NISSAN TITAN XD

Εφοδιάζεται με έναν πετρελαιοκινητήρα πέντε λίτρων V8 που αποδίδει 310 ίππους με 752 Nm ροπής καθώς επίσης και με ειδικά συστήματα για την ασφαλή πρόσδεση και μεταφορά οποιουδήποτε τρέιλερ.

CANTON, Miss. (Nov. 19, 2015) – Nissan today officially launched production of its all-new 2016 Nissan TITAN XD full-size pickup with Job One ceremonies at its Canton, Mississippi assembly facility. Speaking at the ceremony were José Muñoz, executive vice president, Nissan Motor Company, Ltd. and chairman, Nissan North America, Inc.; Mississippi Governor Phil Bryant; Mississippi Lieutenant Governor Tate Reeves; and Steve Marsh, vice president, Manufacturing, Canton Vehicle Assembly Plant.

Η Nissan θέλοντας να αναδείξει τη σπουδαιότητα της παραγωγής του TITAN στο εργοστάσιό της στο Mississippi, αλλά και των ανθρώπων που εργάζονται για τον σκοπό αυτό, έδωσε στη δημοσιότητα ένα συναρπαστικό βίντεο από τη γραμμή παραγωγής του μοντέλου. Ας το απολαύσουμε…
Πηγή: automoto.com.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ