Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Wild Storks: O Εθνικός χρειάζεται τον κόσμο δίπλα του

0

Ο ιστορικός μας Εθνικός φέτος κλείνει 80 χρόνια ένδοξης ιστορίας.

Φέτος έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα πολύ δυναμικά και αυτό φαίνεται με τα καλά αποτελέσματα που μας έχει φέρει μέχρι στιγμής.

Παρά τις δυσκολίες που περνάει η ομάδα στέκεται γερή και παίρνει αυτά τα καλά αποτελέσματα και το μόνο που μπορούμε να έχουμε γι’ αυτή την ομάδα είναι υπερηφάνεια, γι’ αυτό και εμείς σαν φίλαθλος κόσμος της Φιλιππιάδας πρέπει να την στηρίξουμε.

Σαν σύνδεσμος του Εθνικού οι WILD STORKS καλούν των κόσμο της Φιλιππιάδας να έρθει να στηρίξει τον σύνδεσμο και ο σύνδεσμος την ομάδα.

ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ.

Καλούμε τον κόσμο να έρθει να κάνει την εγγραφή του στον σύνδεσμο που κοστίζει είναι 10 ευρώ όπου αυτά θα τα δώσει μια φορά και όποιος είναι μέλος στον σύνδεσμο έχει φθηνότερα εισιτήρια και αλλά πολλά στην πορεία.

Καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει γιατί ο Εθνικός μας χρειάζεται. Χρειάζεται τον κόσμο δίπλα του και ζητούμε από τα ενεργά μέλη που θα έρθουν να γραφτούν και θα έρθουν να καθίσουν μαζί μας να ματώνουν τα λαρύγγια τους για τον Εθνικό και να μην έρχονται για την λεζάντα. Ο σύνδεσμος χρειάζεται άτομα. Χρειάζεται άτομα για να στηρίξει την ομάδα. Χρειαζόμαστε άτομα για να είμαστε στην θέση μας που η θέση μας είναι στην κερκίδα. Ο σύνδεσμος θα ανοίγει κάθε Τρίτη και Πέμπτη 5-7 μ.μ.

Έλατε για εγγραφές, για έναν δυνατό σύνδεσμο και έναν δυνατό Εθνικό. Πάμε σαν άλλοτε πάμε σαν πάντοτε.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

WILD STORKS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ