Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας – ΑΕ Καναλακίου 47-66

Εντός έδρας ήττα με 47-66 γνώρισε η ομάδα μας για την 3η αγωνιστική των playoff με αντίπαλο την ΑΕ Καναλακίου.

Οι παίκτες μας δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και γνώρισαν την ήττα από την ομάδα του Καναλακίου η οποία ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ εξασφάλισε την 1η θέση και την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης των playoff με 7 βαθμούς πίσω από τον ΑΓΟ Θεσπρωτικού με 8. Την 4η και τελευταία αγωνιστική των playoff η ομάδα μας θα αγωνιστεί στην έδρα του Θεσπρωτικού όπου με νίκη με διαφορά 11πόντων και άνω θα καταλάβει την 2η προνομιούχο θέση για την άνοδο στην Α’ κατηγορία ενώ σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα τερματίσει στην 3η θέση ως επιλαχών για άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Δεκάλεπτα: 12-20,10-16,14-16,11-14

Άκτιος Απόλλων(Παπαμιχαήλ): Γάκης 13(2), Χρυσανθόπουλος, Θεοδωρακάκος 6, Κιτσαντάς 4(1), Τζάλλας 8(1), Σκαμνέλος 6(1), Παπαμιχαήλ 7, Γκόπης 3, Ευθυμίου, Αργυρός, Αρβανιτίδης

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο ευχαριστεί τους φίλους της ομάδα που βρέθηκαν ,για ακόμα μία φορά, στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας για να στηρίξουν τους παίκτες μας αλλά και το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του Συλλόγου μας «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης» που έχει ως στόχο την υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Επιπρόσθετα, το Διοικητικό μας Συμβούλιο συγχαίρει το σωματείο της ΑΕ Καναλακίου για την κατάκτηση της 1ης θέση στα playoff και την δίκαιη άνοδο στην Α΄ κατηγορία ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ.