Έκανε «σεφτέ» στις μεταγραφές το Σούλι Παραμυθιάς

Την πρώτη τους μεταγραφική κίνηση έκαναν οι πρωταθλητές Θεσπρωτίας με την απόκτηση του επιθετικού Νίκου Κώτσια από τον Αστέρα Παραποτάμου.

Ο 19χρόνος Λαρισαίος ποδοσφαιριστής ήρθε πέρυσι στην Θεσπρωτία (λόγω σπουδών) και αγωνίστηκε στην Γ΄Εθνική με την ομάδα του Παραποτάμου πραγματοποιώντας 20 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία με τα χρώματα του Συκουρίου (Α1 Λάρισας) ενώ είχε και αρκετές συμμετοχές με τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ όπου ήταν και αρχηγός.

Το theBall.gr επικοινώνησε με τον Νίκο Κώτσια ο  οποίος μίλησε για τους λόγους που επέλεξε το Σούλι αν και είχε πολλές προτάσεις…
«Επέλεξα την Παραμυθιά γιατί όταν με προσέγγισαν οι άνθρωποι της διοίκησης μου φάνηκαν πολύ καλοί. Η πρόεδρος ήταν άψογη και άνθρωπος πάνω απ΄όλα. Ο τρόπος που μου μίλησε ο προπονητής με έκανε να θέλω να πάω στην Παραμυθιά. Δεν πήγα με κλειστά μάτια στην Παραμυθιά ρώτησα και έμαθα ότι είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, πολύ οργανωμένο και αυτό που θέλουν να κάνουν έτσι όπως μου το είπαν μου άρεσε πολύ.»
Στην συνέχεια ο νεαρός επιθετικός αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους:
«Προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και ότι έρθει καλοδεχούμενο. Την μπάλα την έχω σαν χόμπυ αλλά θέλω να βγάζω και το χατζιλίκι μου. Ακόμη και αν η σχολή μου κλείσει και πάει σε άλλη περιοχή θα προτιμήσω να χάσω ένα εξάμηνο παρά να αφήσω την ομάδα.».

Κλείνοντας την  επικοινωνία μας με τον ποδοσφαιριστή θέλησε να ευχαριστήσει όλη την διοίκηση του Αστέρα και όλους τους προπονητές που του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Γ Εθνική.  Αλλά πιο πολύ απ όλους θέλησε να ευχαριστήσει τα παιδιά, που τους είχε σαν οικογένεια και τον στήριξαν πάρα πολύ.

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός…

Ο προπονητής Λευτέρης Βέρμπης και οι άνθρωποι της διοίκησης είναι σε συνεχή επαφή με ποδοσφαιριστές από το νομό αλλά και από τους γύρω νομούς και βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με δυο οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.