Έλαμψαν οι Βετεράνοι του ΠΑΟΚ με τους Παλαίμαχους του Δήμου Ζηρού

Θυμήθηκαν τα παλιά οι Παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ και του Δήμου Ζηρού στο φιλικό που διεξήχθη στο Θεσπρωτικό.

Ο Α.Π.Σ. Κεραυνός Θεσπρωτικού, με τη στήριξη του Δήμου Ζηρού, το απόγευμα της Κυριακής 20/6 διοργάνωσε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού, μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Δήμου Ζηρού και του Π.Α.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση του Φιλαρμονικού Συλλόγου Θεσπρωτικού.

Στην εκδήλωση τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, κος Στ. Ιωάννου και ο Δήμαρχος Ζηρού, κος Ν.Καλαντζής και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, κος Θωμάς Κάρτσακλας.

Μια όμορφη εκδήλωση η οποία αποτέλεσε διαφήμιση για την περιοχή. Πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκαν και σχετικές βραβεύσεις στους ποδοσφαιριστές.

Για την ιστορία το ματς έληξε 2-6 με γκολ των Τουρσουνίδη (3), Θεοδωρίδη (2) και Καπετανόπουλου ενώ τα γκολ για τους βετεράνους του Δήμου Ζηρού πέτυχαν οι Ρίζος και Κατσάνος.

Διαιτητές του αγώνα οι Φίτσας, Σαράφογλου, Δράκος, Σπυράκος και Ζιώγας.

Μετά τον αγώνα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ παρατέθηκε γεύμα στο κατάστημα “πλατανάκια” στην Καστροσυκιά.

Βετεράνοι Δήμου Ζηρού (Γιάννης Κώνστας – Δημήτρης Πάντος): Μπακόλας, Ρίζος, Μαγκλάρας, Λέντζος, Σίμος, Παπαδήμας, Κώνστας, Έξαρχος, Μπάκας, Ντόβας, Φίντζος, Μπόμπορης, Δήμος, Κατσάνος, Κολιός, Πανούσης, Τζιάκος Γ.Ν., Τζιάκος Γ.Δ.

Βετεράνοι ΠΑΟΚ (Δημήτρης Μήτογλου): Αργυρόπουλος, Βουτσιάς, Νάστος, Μαυρέας, Αργυρίου, Αλιβάνογλου, Θεοδωρίδης, Λιάκος, Τουρσουνίδης, Αλεξανδρίδης, Ζεκερίδης.

Έπαιξαν και οι Κωνσταντινίδης, Ιορδανίδης, Καπετανόπουλος, Κουρτσελίδης.