Έμειναν στο 0-0 Πανλευκάδιος και ΠΑΣ Σφακιώτες

Με ανέπαφες εστίες έληξε το τοπικό ντέρμπι της Λευκάδας μεταξύ Πανλευκάδιου και ΠΑΣ Σφακιωτών για την 22η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι αν και καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο δεν κατάφεραν να προηγηθούν όταν παρουσιάστηκαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Η φιλοξενούμενοι άντεξαν την πίεση και πήραν την ισοπαλία σε μια δύσκολη έδρα.

Στο πρώτο  ημίχρονο πρώτη καλή ευκαιρία με τον Ορφανό στο 8ο λεπτό, δυο λεπτά αργότερα ο Πανλευκάδιος δοκιμάζει ξανά να γίνει απειλητικός με το σουτ του Θεοχάρη.

Στο 21′ απευθειας φαουλ του Φλούδα απεκρουσε εντυπωσιακα ο Παπανικολάου. Ένα βήμα κοντά στο γκολ η ομάδα του Κατηφόρη με την διπλή ευκαιρία του Κοκόλη στο 38ο λεπτό χωρίς όμως καταφέρει να την στείλει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο με την ομάδα του Βλασσόπουλου να ανεβάζει ρυθμούς κλείνοντας τους διαδρόμους στην επιθετική γραμμή των αντιπάλων. Χωρίς κάποιες ιδιαίτερες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος το ντέρμπι έληξε χωρίς να δούμε κάποιο γκολ.

Διαιτητής: Καλογέρης

Βοηθοί: Φραγκούλης Π. – Φραγκούλης Κ.

Πανλευκάδιος(Γιώργος Κατηφόρης): Πολίτης, Κοκόλης Χ., Τουργέλης(85′ Καλογερής), Μανωλίτσης(80′ Τζόλος), Κουμπής, Φλούδας, Κοκόλης , Μειντάνης, Θεοχάρης(88′ Σπυράκος), Ορφανός, Κούτσικος.

ΠΑΣ Σφακιώτες (Αλέξανδρος Βλασσόπουλος): Παπανικολάου, Μπεινας(56′ Σολδάτος), Μακρυμανώλης, Βερύκιος(68′ Μπρέγκου), Σάντας, Καρελής, Σούνδιας(83′ Καββαδάς), Κτενάς(76′ Βλάχος), Σκέμπης.

πηγή: lefkadapress.gr