Έμεινε στη λευκή ισοπαλία (0-0) η ΑΕ Καραϊσκάκης κόντρα στον ΑΟΧ – Κισσαμικό

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Καραϊσκάκης και ΑΟΧ-Κισσαμικός στην εμβόλιμη 18η στροφή.

Δίχως γκολ έληξε η αναμέτρηση στην Άρτα, με τις δύο ομάδες να έχουν λίγες καλές στιγμές, με καλύτερη αυτή των Κρητικών στο 51′, που είχαν δοκάρι με τον Παπαχρήστο.

Το ματς:

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον Καραγιαννίδη να αποχωρεί τραυματίας στο 18′ και τον Γυφτοκώστα να παίρνει τη θέση του. Στο 23′ η πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΟΧ-Κισσαμικό, με το σουτ του Βρεττού να φεύγει λίγο άουτ. Στο 36′ η προσπάθεια του Κάσοου πέρασε έξω, ενώ ο Καραϊσκάκης απείλησε με τον Παναγιώτου, με τον Λαζαρίδη να μπλοκάρει την μπάλα, για το 0-0 του ημιχρόνου.

Στο 51′, οι Κρητικοί είχαν δοκάρι σε σουτ του Παπαχρήστου, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Αρναρέλλη το μπλόκαρε ο Μέλκας. Στο 58′, ο Βουκμίροβιτς έκανε το γυριστό, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 85′ ο Σάλιακας από πλεονεκτική θέση αστόχησε και δεν μπόρεσε να κάνει το 1-0.

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτ/νίας), Στεφανής (Καρδίτσας)

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Καψάλης (74′ Κάκκο), Παντίδος (46′ Μπαντέ), Καραγιαννίδης (18′ λ.τρ. Γυφτοκώστας), Ροντρίγκεθ, Παναγιώτου, Ψιάνος, Βουκμίροβιτς, Άλεκσιτς, Τζιώρας
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σεσάι, Ζιούλης, Φαζός, Παπαχρήστος, Κάσσος, Τεγούσης, Μουμίν, Βρεττός, Αρναρέλλης (65′ Σάλιακας), Χαλκιαδάκης (71′ Τόλι)

πηγή: liganews.gr