Έτσι διαμορφώνεται η κατάσταση μετά τις «καμπάνες» της επιτήρησης!

Οκτώ ομάδες δεν πέρασαν το πρώτο στάδιο επιτήρησης – Κερδισμένοι Πλατανιάς και Τρίκαλα, υποβιβάστηκε ο Ηρόδοτος, «καίγεται» ο Ηρακλής.

Οι 8/16 ΠΑΕ της Football League απέτυχαν στην διαδικασία επιτήρησης με αποτέλεσμα να έχουμε νέα δεδομένα και… υποβιβασμό εξπρές έπειτα από τις σημερινές εξελίξεις.

ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Ηρακλής, Κέρκυρα, Σπάρτη και Αιγινιακός δεν πέρασαν το πρώτο στάδιο με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν με -3 βαθμούς.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης, Κισσαμικός, Νέος Βόλος, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Τρίκαλα.

Οι κερδισμένοι και οι… χαμένοι

Πως διαμορφώνεται πλέον η (βαθμολογική) κατάσταση έπειτα από τις αποφάσεις της ΕΠΟ λίγο πριν τη σέντρα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος;

Υποβιβάζεται ο Ηρόδοτος, ενώ κερδισμένοι της υπόθεσης είναι ο Πλατανιάς που πέρασε στην δεύτερη θέση και τα Τρίκαλα που γλιτώνουν -βάσει αναδιάρθρωσης- τον υποβιβασμό κατά δύο κατηγορίες.

Τα δεδομένα για το φινάλε της Football League έχουν ως εξής: Ο Απόλλων Λάρισας χρειάζεται νίκη επί του καταδικασμένου Ηρόδοτου που τη νέα σεζόν θα είναι στο ερασιτεχνικό, και προφανώς δε θέλει νίκη του Πλατανιά κόντρα στον Ηρακλή, σε ό,τι αφορά τη 2η θέση.

Τα Τρίκαλα πλέον είναι αδιάφορα και ο Γηραιός κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Βρίσκεται στο -1 από τον Καραϊσκάκη και για να αποφύγει τον υποβιβασμό στη νέα Football League θα πρέπει να πάρει τρίποντο με τον Πλατανιά και να μην νικήσουν οι Αρτινοί τους Θεσσαλούς.

πηγή: mikriliga.com