Ήττα για την ΑΕ Καραϊσκάκης με 3-0 από τον ΟΦΗ

Με τον Βουό να ανοίγει λογαριασμό, ο ΟΦΗ επιβλήθηκε με 3-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης.

photo: www.intime.gr

Ορεξάτος επέστρεψε στον ΟΦΗ ο Πατρίκ Βουό, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό με το «καλημέρα» ωθώντας τους Κρητικούς σε άνετη νίκη με 3-0 επί της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκαν με διάθεση να καθαρίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την αναμέτρηση και το κατάφεραν βάζοντας τις βάσεις από πολύ νωρίς και μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους Αρτινούς

Μόλις στο 9’ ο Πατρίκ Βουό έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά τη σέντρα του Κουτσιανικούλη και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο μετά το 1-0, με τους παίκτες του ΟΦΗ να προσπαθούν να φανούν επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση.

Σε μια τέτοια φάση στο 33’ ο Μάνος βγήκε ωραία από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έσπασε στον Κουτσιανικούλη, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Κυριάκης (38’) και Χούσος (54’) προσπάθησαν να βάλουν ξανά την ΑΕ Καραϊσκάκης στο παιχνίδι, όμως, δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στον αντίποδα, ο ΟΦΗ ήταν αυτός που κατάφερε να στείλει για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα με τον Μάνο στο 74’ εδραιώνοντας τη νίκη που τον φέρνει στο -3 από την 2η στη βαθμολογία, Παναχαϊκή.

ΣΚΟΡΕΡ: Βουό (9’), Κουτσιανικούλης (33’), Μάνος (74’).

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Ποτουρίδης, Μονιάκης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Παπαστεριανός (82’ Βαφέας), Μαχαίρας, Πουρτουλίδης (59’ Τοπούζης), Κουτσιανικούλης, Μάνος (75’ Παπατόλιος), Βουό.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Παπαβασιλείου): Μέλκας, Μπεκατώρος, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Κόλλινς, Μακρής, Χούσος (54’ Κουσίδης), Κυριάκης, Μακρίδης (46’ Ρανγκέλοφ), Λουκίνας (66’ Ευαγγέλου).

liganews.gr