Ήττα για τον Τηλυκράτη στο φιλικό με τον Παναιτωλικό (φωτογραφίες)

Την ήττα με 4-0 γνώρισε ο Τηλυκράτης Λευκάδας από τον Παναιτωλικό, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο Αγρίνιο.

photo: intime.gr

 

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Παναιτωλικός, που παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς παίκτες, πήρε τη νίκη και πλέον κοιτάζει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Καββαδίας σκόραρε δύο φορές στο 2΄ και στο 17΄, ο Μπάλμπι στο 50΄ έκανε το 3 – 0 και στο 63΄ ο Ντουάρτε σημείωσε το τελικό 4 – 0.

Η ομάδα της Λευκάδας σκόραρε στο 34΄ με τον Τσόφλιο, όμως το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ από το VAR, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γεωργούσης ένιωσε ενοχλήσεις και έγινε αλλαγή.

Το φιλμ του αγώνα

2΄ Γκολ. Σέντρα του Στάθη Μπελεβώνη από δεξιά ο Καββαδίας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.

5΄ Ο Ντουάρτε κάνει αδύναμο πλασέ μέσα από την περιοχή και αποκρούει ο Καλαντζής.

8΄ Πάσα του Ντουάρτε στον Ταχάρ που από πλάγια αριστερά κάνει το σουτ και μπλοκάρει ο Καλαντζής.

17΄ Γκολ. Ο Τσιγγάρας κάνει το κοντινό πλασέ με τον Καλαντζή να διώχνει εντυπωσιακά, αλλά στην επαναφορά ο Καββαδίας με πλασέ κάνει το 2 – 0.

18΄ Ατομική ενέργεια του Τσοφίλιου από αριστερά και γύρισμα στον Κολοβό που από το ύψος της περιοχής πλασάρει και αποκρούει ο Γιαννακόπουλος.

34΄ Γέμισμα του Τόσκα στον Τσοφίλιο που πλασάρει στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώνεται από το VAR με υπόδειξη οφσάιντ.

40΄ Πάσα του Μιμίτο στο Χρήστο Μπελεβώνη που απέναντι από τον Καλαντζή πλασάρει, αλλά διώχνει με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Τηλυκράτη.

50΄ Γκολ. Φάουλ του Μπάλμπι από δεξιά ο Καββαδίας κινείται στην πορεία της μπάλας που καταλήγει στα δίχτυα για το 3 – 0.

63΄ Γκολ. Γέμισμα του Αχμέντ στο Ντουάρτε που απέναντι από τον Παναγιωτίδη πλασάρει για το 4 – 0.

88΄ Φάουλ του Μπάλμπι από δεξιά ο Παναγιωτίδης έδιωξε και στην επαναφορά ο Καββαδίας από κοντά πλάσαρε άουτ.

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουίς Κάστρο): Γιαννακόπουλος, Ταχάρ, Μπάλμπι, Μιμίτο (62΄ Παρράς), Ντουάρτε, Καββαδίας, Μπελεβώνης Σ., Μπελεβώνης Χ. (46΄ Αχμέντ), Σκιαδάς, Κωννσταντόπουλος, Τσιγγάρας.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Καλαντζής (46΄ Παναγιωτίδης), Ντόβας (46΄ Αλομπισάτ), Θώδης (84΄ Τσελάι), Χούσινετς (53΄ Μπινιάρος), Δημητρίου (46΄ Μπουρδούβαλης), Τόσκα (88΄ Λογαράς), Κολοβός (46΄ Μαστραντωνάκης), Τσελάι Ρ. (73΄ Μπαλή), Τσόφλιος (73΄ Φερεντίνος), Καταγής (46΄ Τσιαντής), Γεωργούσης (38΄ λ.τ. Περιστέρης).