ΑΕ Καραϊσκάκης – Αήττητος Σπάτων 1-0

Σεμινάριο χαμένων ευκαιριών για τον Καραϊσκάκη Άρτας, με τους «πράσινους» να επικρατούν 1-0 του Αήττητου Σπάτων.

photo: intime.gr

Στην 6η θέση της βαθμολογίας αναρριχήθηκε ο Καραϊσκάκης Άρτας. Οι «πράσινοι» έδωσαν αξία στη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στον Ηρακλή και επικράτησαν 1-0 του Αήττητου Σπάτων σε ένα ματς… σεμινάριο για το πώς μπορεί κανείς να χάσει ευκαιρίες με κάθε τρόπο! Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν το τρίποντο, αλλά θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί που δεν είδαν τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου να βρίσκει εφαρμογή στο Δημοτικό Αγίων Αναργύρων.

Εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν η ψυχολογία των δύο ομάδων και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι μετά την επικράτηση σε βάρος του Ηρακλή έδειξαν αποφασισμένοι να μην κάνουν πισωγύρισμα, ενώ η ομάδα των Μεσογείων που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα έπρεπε να καλύψει τα κενά των πολλών αποχωρήσεων.

Μετά το πρώτο 10λεπτο ο Καραϊσκάκης ανέλαβε πρωτοβουλία και στο 17′ ο Καπίας έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με άστοχη κεφαλιά. Ένα λεπτό μετά, όμως και από διώξιμο αμυνομένου ο Μασούρας έπιασε άπιαστο σουτ εκτός περιοχής και έστειλε τη μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Κοκκαλά.

Ο γκολκίπερ του Αήττητου κράτησε με τις επεμβάσεις του το σκορ χαμηλά, καθώς στο 28′ και το 45′ βγήκε νικητής στη μονομαχία με τον Άλεξιτς, στερώντας του τη δυνατότητα να χριστεί σκόρερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αήττητος ανέβηκε, έδωσε χώρο στον Καραϊσκάκη και η μία φάση διαδεχόταν την άλλη. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν κατάφερναν να νικήσουν τον Κοκκαλά στις αντεπιθέσεις τους. Στο 61′, μάλιστα, οι Άλεξιτς – Καψάλης έφυγαν στην κόντρα, όμως και πάλι ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έσωσε την εστία του στο πλασέ του δεύτερου με εντυπωσιακή προσπάθεια.

Και ενώ ο Καραϊσκάκης θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη, η ένταση ανέβηκε μεταξύ των παικτών. Βέβαια, οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίζονταν σχεδόν κάθε λεπτό! Στο 74′ ο νεοεισελθών Ματθαίου δεν μπόρεσε να σκοράρει στο τετ α τετ με τον Κοκκαλά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ, ενώ στο 81′ μόνος και πάλι σούταρε στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Ψιάνος αστόχησε από το ύψος του πέναλτι!

Σκόρερ: 18′ Μασούρας
Δοκάρι: 81′ Ματθαίου

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Κακαφώνης (Αχαΐας), Μπαλιάκας (Κοζάνης)

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Καψάλης, Καπίας, Χρούσιελ, Παντίδος, Μασούρας, Ψιάνος, Χούσος, Κάκκο (90′ Λίτσκας), Άλεξιτς (73′ Ματθαίου).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Ηρακλής, Μάγκας, Σταματάκης (80′ Ν’ Γκομπά), Γροντής, Κασνέτση, Λάμπρου (46′ Καλογέρης), Χατζηιωαννίδης, Μαρουκάκης.

πηγή: footballleaguenews.gr