ΑΕ Καραϊσκάκης-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 4-2

Νικηφόρα έκλεισε η σεζόν για την ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία ωστόσο είδε τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας να ηττάται και να αποχαιρετά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ακόμη μια αξιοπρεπής χρονιά για την ομάδα από την Ήπειρο, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση και πλέον, κοιτάζει την επόμενη σεζόν, εκεί όπου για ακόμη μια σεζόν θα ψάξει την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Όμως, η ποδοσφαιρική χρονιά για την ομάδα αυτή δεν τελειώνει εδώ, διότι μπροστά της έχει τον τελικό κυπέλου με την Αχαϊκή στο Αγρίνιο. Από την άλλη, οι Πιερείς ισοφάρισαν πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ωστόσο δεν κατάφεραν να φύγουν από την Άρτα με τη νίκη κι έτσι, θα είναι αυτή που μαζί με τον Αστέρα Πετριτή θα αποχαιρετίσουν την κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι δεν θα μπορούσαν να είχαν μπει καλύτερα στο παιχνίδι, καθώς στο πρώτο λεπτό κατάφεραν να σκοράρουν. Έπειτα από τελική πάσα του Μπεκατώρου, ο Ευαγγέλου δεν δυσκολεύτηκε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0. Στο 8’ ο Κουσίδης είδε το σουτ του να περνά λίγο έξω από τα δοκάρια του Κούζα και στο 22’ ο ίδιος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ανδρούτσο. Στο 23’ ο Καραϊσκάκης ευτύχισε να κάνει δύο τα τέρματα του. Μετά από παράλληλη του Μπεκατώρου, ο Κουσίδης με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 39’ ο Αχιλλέας κατάφερε να κάνει το 2-1, όταν έπειτα από φάουλ του Πετρουζέλλη, ο Σκέντος πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 42’ οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» τον γήπεδο των Αγίων Αναργύρων. Ο Καμπερίδης κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Πετρουζέλης για το 2-2.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους, ο Μανίκας δεν μπόρεσε τελικά να νικήσει τον Ανδρούτσο εντός περιοχής, ενώ στο 71’ το φάουλ του Λαζαρίδη πέρασε άουτ. Στο 74’ οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ. Μετά και από τη σέντρα του Γυφτοκώστα, ο Χαρτσιάς δεν δυσκολεύτηκε για το 3-2. Το κερασάκι στην τούρτα προσέθεσε ο και πάλι Χαρτσιάς, ο οποίος στο 83’ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κούζα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 για την ομάδα του.

Σκόρερ: 1’ Ευαγγέλου, 23’ Κουσίδης, 74’ 83’ Χαρτσιάς/39’ Σκέντος, 42’ Πετρουζέλλης
Κόκκινη: 90+’ Παγωνίδης

Α.Ε. Καραϊσκάκης (Νίκος Θεοδοσιάδης): Ανδρούτσος, Καψάλης, Παπανίκου, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Βελέτης (46′ Κόλλινς), Χαρτσιάς, Ντατίδης, Ευαγγέλου, Κουσίδης (78′ Γούλας), Μπεκατώρος (69′ Γυφτοκώστας)
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ηλίας Βάλης): Κούζας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Σκέντος, Παγωνίδης (58′ Τοπάλι), Παπαδόπουλος, Δήμηνας (53′ Φωκαϊδης), Λάϊος, Καμπερίδης, Μανίκας (85′ Καραμανώλης), Πετρουζέλης

Διαιτητής: Πάνος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Γιώτης (Ηπείρου), Παπαλαζάρου (Ηπείρου)

πηγή: liganews.gr