ΑΕ Καραϊσκάκης χωρίς Οδυσσέα Δράκο! (video)

Ο Οδυσσέας Δράκος προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον Καραϊσκάκη Άρτας. Χείμαρρος για Football League και στοίχημα.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΡΑΚΟΣ

Σας καλωσορίζω στην ετήσια απολογιστική συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης, η οποία είναι ελεύθερη για κάθε ερώτηση.

Είμαι έτοιμος μετά από μία χρονιά καλή για μας, πολλή καλή μπορώ να πω, και μετά από 40 χρόνια όπου η πόλη μας και ο νομός μας έχει ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία, να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, το τεχνικό τιμ, την διοίκηση, τους συνεργάτες, τους φίλους, όλους για την συμβολή τους στη φετινή μας πορεία.

Σ’ ένα περιβάλλον εξαιρετικά αρνητικό για την συγκεκριμένη κατηγορία, παρεξηγημένη κατηγορία, που δεν είναι τόσο χάλια όσο νομίζεται ή όσο πιστεύει ο κόσμος καλύτερα. Φέτος διεξήχθη μετά από πολλά χρόνια ένα πρωτάθλημα κατά τα 2/3 απόλυτα εντάξει. Αν επιτρέπεται ο όρος εντάξει. Δυστυχώς η Λίγκα, η διοργανώτρια του πρωταθλήματος, «κουβαλάει» χρέη παρελθόντων ετών, δεν εισπράττει τα δικαιώματά της ούτε από την ΕΠΟ ούτε από την Σούπερ Λιγκ, όπως μέχρι το 2011 όταν οι πρόεδροι των μεγάλων ομάδων εναλλασσόταν στην προεδρία της Σουπερ Λιγκ, με συνέπεια να έχει τεράστια προβλήματα. Δηλαδή να είναι επαγγελματική κατηγορία μόνο στις υποχρεώσεις και περιορισμένης ευθύνης στα δικαιώματα. Μηδέν, το απόλυτο μηδέν. Αυτό σημαίνει η φετινή χρονιά από πλευράς διοργανώτριας για επαγγελματική κατηγορία. Δυστυχώς η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας έχει παρασύρει τα πάντα και σίγουρα και το ποδόσφαιρο.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία κινητικότητα και από πλευράς υπουργείου, το οποίο έχει σιγήσει πολύ καιρό, είχαμε την ευκαιρία τελευταία να δούμε μαζί με άλλους προέδρους – συναδέλφους τον κύριο υπουργό, ο οποίος μας είπε ότι διανύουμε ένα μεταβατικό στάδιο, διότι υπάρχουν κάποια προβλήματα θεσμικής φύσεως, καθώς ήταν οι μέρες που επιβλήθηκε επιτροπεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Απ’ ότι μας διαβεβαίωσε αυτά που ακούγονται περί αναδιάρθρωσης φετινής δεν υφίστανται. Προφανώς, ευχές, ευσεβείς πόθοι, δεν ξέρω, όπως θέλετε εισπράξτε το. Άλλωστε, δεν μπορούμε να πηγαίνουμε από ολίσθημα σε ολίσθημα και αριστίνδην θα γίνει αυτή η αναδιάρθρωση; Είμαστε σε δημοκρατική χώρα, υπάρχουν θεσμοί και τα όργανα εκείνα για να δημιουργηθεί αυτή η κατηγορία, αν αυτό είναι που πρέπει να γίνει σήμερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Προορισμούς των ομάδων, στον αριθμό δέκα ή δώδεκα, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε χειραγώγηση. Αρκούν τρεις-τέσσερις ομάδες για να καθορίζουν ποιοι είναι αυτοί που θα ανεβαίνουν και ποιοι αυτοί που θα υποβιβάζονται. Ο αριθμός τέσσερα σε τόσο μικρό αριθμό Λίγκας, σε όσους γύρους και να γίνει, οδηγεί μαθηματικά εκεί. Οπότε δεν είναι το οικονομικό δεν μας φτάνουν, ανέκαθεν έπαιζαν ποδόσφαιρο αυτοί που είχαν την δυνατότητα να έχουν συμβούλιο, να αγοράζουν και να πωλούν παίκτες κλπ. Γιατί τώρα θα πρέπει να λέμε ή βγαίνουν τα νούμερα ή δεν βγαίνουν;

Μέσα σ’ αυτό το ομιχλώδες περιβάλλον θέλω να σας πω ότι του χρόνου (μετά την ερχόμενη σεζόν) δεν θα είμαι στο ποδόσφαιρο. Αν υπήρχε η δυνατότητα να μην ήμουν και φέτος θα το έκανα. Στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας, Football League, πήραμε κάποιες αποφάσεις, οι οποίες ήταν στην κατεύθυνση αυστηροποίησης του πλαισίου ούτως ώστε να αποφεύγονται παρατράγουδα. Δεν υιοθέτησε ούτε μία σας διαβεβαιώ η ΕΠΟ. Ούτε μία, έμεινε σε ένα πιο «light» και από το φετινό ελεγκτικό μηχανισμό. Τώρα, τι είδους επαγγελματικές ομάδες είμαστε εμείς που δεν μπορούμε ούτε ένα πλαίσιο προς τη σωστή κατεύθυνση να… αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Βρίσκονται στην παραζάλη όσον συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τους τελευταίους μήνες, δεν ασχολούνται καθόλου.

Στα πλαίσια αυτά πήραμε μία απόφαση να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα εάν δεν αποκρυσταλλωθούν οι όροι κατά τους οποίος διεξάγεται και οι πόροι. Δεν γίνεται να πρέπει να συμμετέχουμε πληρώνοντας τουλάχιστον 500.000 ευρώ η κάθε ομάδα για να παίξει η εθνική. Να μην παίξει ποτέ, εγώ δεν είμαι τόσο πατριώτης. Δεν έχω και τα λεφτά για να είμαι τόσο πατριώτης, τι πρέπει να κάνω; Ή για να βγει, ας πω την ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, στην Ευρώπη. Ποτέ μην βγει. Ας το πληρώσει εκείνος για να βγει.

Γιατί ο νόμος λέει ότι θα πρέπει να έχεις δύο επαγγελματικές κατηγορίες για να συμμετέχεις σε όλα αυτά. Τι είδους επαγγελματική κατηγορία είμαστε εμείς; Το ποσοστό δεν το εισπράττουμε από πουθενά. Η ίδια η ΕΠΟ παρακρατεί τα πρόστιμα, αυτά που μας επιβάλλονται είτε για παραπτώματα είτε για κάρτες, συνολικά το 60% έπρεπε να μας αποδίδεται. Εδώ και χρόνια τώρα το χρωστάμε, πού (;) δεν ξέρω. Και για να μην αποτρελαθούμε εντελώς ένας δρόμος υπάρχει, σ’ αυτό το χώρο ή αφομοιώνεσαι ή αποβάλλεσαι. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Εγώ είμαι σ’ αυτή τη φάση τώρα. Και αν είχα τη δυνατότητα να υπήρχε διάδοχη κατάσταση σήμερα έναντι μηδενικού ανταλλάγματος θα έφευγα σήμερα και θα βοηθούσα κιόλας.

Ακολούθησαν οι ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ

 Ερ. Δεν θα είστε του χρόνου στο χώρο του ποδοσφαίρου;

Απ. Εννοώ ότι μετά τη φετινή σεζόν δεν θα είμαι. Μετά του χρόνου το καλοκαίρι δηλαδή δεν θα είμαι ότι και να γίνει. Δεν έχω πλέον την οικονομική δυνατότητα. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η ομάδα κάνει επί πέντε χρόνια πρωταθλητισμό. Παίζει σε ένα γήπεδο που εν πολλοίς το έφτιαξε μόνη της. Σε όλους του ανθρώπους που με περιβάλλουν, που είναι οι ίδιοι από την αρχή, είναι φυσιολογικό να υπήρχε μία κόπωση. Να το πω στην γλώσσα της νεολαίας, «ξενέρωσα» πλέον δεν το θέλω. Δεν μπορώ να κρύβομαι. Για να μην απαντήσω στον κάθε εμετικό, γιατί έχουμε πολλούς στην Άρτα. Εγώ δεν ζητιάνεψα ποτέ, όχι γιατί είχα, αλλά γιατί θεώρησα ότι δεν μπορώ να προσβάλλω την αξιοπρέπεια κανενός. Στην πρώτη στραβή που γίνεται, το πούλησε το ματς, το έδωσε το ματς, οι γνωστοί, αυτοί που δεν έχουν δώσει ποτέ τίποτα, που δεν δικαιούνται απολύτως τίποτα. Δεν δικαιούνται ούτε να μιλάμε σε μια δημοκρατική χώρα. Πολλούς δήθεν έχουμε εδώ που ξέρουν το ποδόσφαιρο από που; Είχαν διακριθεί πουθενά; Είχαν καμιά άλλη ομάδα τριγύρω μας σ’ αυτό το επίπεδο στο πρόσφατο παρελθόν; Από που; Πουθενά. Κανένας δεν νίκησε το στοίχημα, δεν θα είμαι εγώ αυτός.

Ερ. Τι μπορεί να γίνει για να σας αλλάξει την άποψη να αποχωρήσετε;

Απ. Η άποψή μου δεν αλλάζει. Είναι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, τα ίδια διέθεσα και για την πολιτική. Είμαι πλέον εξήντα χρονών, έγινα και παππούς, πρέπει να κοιτάξω κι άλλα πράγματα. Αλλά πέρα απ’ αυτό να είστε σίγουροι ότι εγώ θα βοηθήσω. Όταν λέω θα βοηθήσω, εμπράκτως, το έχω αποδείξει, δεν τίθεται θέμα. Αλλά δεν μπορώ να έχω αυτό το άγχος συνέχεια δεν γίνεται. Να λέει ο Αρτινός γιατί δεν μου είπε να το χω στοιχηματίσει. Να σας πω και ποιο παιχνίδι, με Πανσερραϊκό. Εμείς δεν είχαν καν σωθεί τότε και οι Αρτινοί με ρώταγαν αν έδωσα… γιατί το παίξανε να χάσω. Αυτούς δεν τους μπορώ, δεν τους θέλω για να μην πω καμιά βαρύτερη κουβέντα. Και μετά πουν φταίει ο Οδυσσέας, και βρίζει. Αλλά οι άλλοι οι εμετικοί, οι ανύπαρκτοι με τα χέρια στις τσέπες στην πλατεία Σκουφά. Δεν υπάρχει νόημα να πω ονόματα. Υπάρχει ο εισαγγελέας, οι θεσμικές αρχές, είναι γνωστοί αυτοί οι άνθρωποι, εδώ και είκοσι χρόνια οι ίδιοι είναι. Να εκθέσουμε ανθρώπους εμείς δεν υπάρχει νόημα.

Οι ομάδες είναι όπως τα πρόβατα. Δεν υπάρχει μέρα που να μην πρέπει να κάνεις κάτι. Είτε θα είναι προπόνηση, είτε αγώνας είτε… δεν υπάρχει.

Ερ. Διάδοχη κατάσταση υπάρχει;

Απ. Όχι. Θα συσκεφτούμε, θα συζητήσουμε, θα δούμε την ανταπόκριση των επιχειρηματιών της πόλης μας, θα δούμε το ενδιαφέρον των φιλάθλων για ένα τέτοιο θέαμα, τουλάχιστον που δώσαμε φέτος, ευελπιστούμε και λίγο καλύτερο γιατί φέτος ίσως υπάρχει η ανάγκη πλασαρίσματος σε υψηλότερες θέσεις ενόψει της υποτιθέμενης αναδιάρθρωσης. Όλα φέτος ήταν βιαστικά και δεν μπορούν να συμβούν πάλι. Αν δεν ενδιαφέρεται η Άρτα, εγώ χόρτασα πλέον από ποδόσφαιρο που δεν χρειάζεται να υπάρχει η ομάδα.

Ερ. Για την παραχώρηση χώρου από τον Δήμο Αρταίων.

Απ. Ο Δήμος για πρώτη φορά φέτος, και γι’ αυτό να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κ. δήμαρχο, μας παραχώρησε το γήπεδο της Βλαχέρνας κι αυτό θα είναι στη διάθεσή μας με την καινούρια σεζόν. Η δημιουργία στον παρακείμενο χώρο έξι γηπέδων με δικές μας δαπάνες, τρεις εκ των οποίων τα αποδίδουμε στον Δήμο και τρία θα τα κρατούσαμε εμείς, δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο ως επάγγελμα. Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα για μένα. Πρέπει να μας παραχωρηθεί ο χώρος, γιατί στην πρώτη επίσκεψη εκεί των ανθρώπων μου, πήγαν στο τμήμα. Εμείς πήγαμε καθ’ υπόδειξη εκεί, δεν πήγαμε ούτε να καταλάβουμε. Όλα αυτά δρουν συσσωρευτικά. Και φέτος πάνω από 100.000 ευρώ πληρώσαμε στη βελτίωση του γηπέδου.

Ερ. «Τροφή» για σχόλια ήταν και η λίστα για ύποπτα ματς;

Απ. Μπήκαμε στο στοίχημα σε ένα ματς που ισοφαρίσαμε στο 92΄. Τώρα τι είδους ματς ήταν αυτό δεν ξέρω. Αυτή η εταιρεία το να εμφανίζει την Παναχαϊκή δήθεν συμμετέχουσα ή την Δόξα Δράμας κι άλλες ομάδες, μιλάω γι’ αυτές που έχουν προσωπικές σχέσεις με τους ανθρώπους που είναι στην διοίκηση, είναι αστείο. Εφόσον δηλαδή η αντίπαλος είναι σε δέκα αγώνες είναι και στον ενδέκατο, αυτή είναι η λογική. Εμάς δεν μας ήρθε ποτέ ή κλήση να απολογηθούμε. Και δεν θα πήγαινα, τους το είπα και ευθέως ότι δεν θα τους έκανα το χατίρι. Αλλά γιατί είστε τόσο βέβαιοι ότι η sport radar είναι το θέσφατο για το ποδόσφαιρο; Δεν μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο; Είναι μία εταιρεία, τίποτα παραπάνω. Υπέπεσε λέει τα δικά της κριτήρια. Για μένα θα πρέπει ή να σοβαρευτεί ή να μην υπάρχει.

Ερ. Γιατί δηλώνεται τώρα ότι θα αποχωρήσετε, που η ομάδα «ανεβαίνει»;

Απ. Αιφνιδιάστηκα. Αυτό που βρήκα δεν το περίμενα. Δεν παλεύεται. Δεν ξέρουμε τι θα πούνε αυτοί που αποφασίζουν. Ότι και να πει το ΔΣ της ΕΠΟ δεν έχει καμία σημασία αν ο κύριος τάδε δεν προσυπογράψει αυτά. Ήρθαν διαιτητές ξένοι μετά από εξήντα χρόνια στην πατρίδα μας. Εγώ είμαι της λογικής ότι ο καλύτερος ξένος είναι ο χειρότερος Έλληνας.

Ερ. Γιατί ασχοληθήκατε με το ποδόσφαιρο αφού ξέρατε τι επικρατούσε;

Απ. Άκουγα διάφορα. Είναι αρκετά εκείνα που είναι αληθινά και δεν τα περίμενα. Τρεις η ώρα οι τακτικοί δικαστές σταματάνε και σου λένε έλα μετά από οκτώ μήνες να δικαστείς και ο άλλος έκανε ολονυκτία, δεν ξέρω αν είχε και ευχέλαιο μαζί. Μέχρι τις 01:00 να βγάλει απόφαση. Η απονομή δικαιοσύνης είναι για όλα πόσο μάλλον για το ποδόσφαιρο, αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουν, τι να πω.

Ερ. Κάποιοι που θεωρούν αν φύγει ο Δράκος τελειώνει ο Καραϊσκάκης;

Απ. Αστεία πράγματα. Αν εγώ ζητούσα χρήματα τότε θα συνέβαινε, εγώ λέω θα συνεισφέρω.

Ερ. Για τις ενστάσεις της Καλλιθέας;

Απ. Τίποτα. Αστείο πράγμα. Πείτε ότι ευοδωθούν, ευκαιρία θα είναι να κάνω και ηρωική έξοδο. Αν κερδίσει τις ενστάσεις θα σωθεί η Καλλιθέα. Σας διαβεβαιώ ότι είμαστε σίγουρα ασφαλισμένοι, γιατί ξέρω επτά σίγουρους που δεν είναι ασφαλισμένοι. Εμάς κανένας ποδοσφαιριστής δεν είναι απλήρωτος σε όλους οφείλουμε κανέναν ή έναν μισθό, και έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον κορμό της ομάδας. Τι συμφέρον έχει η Καλλιθέα (;), έκανε και ένσταση στα Τρίκαλα… Ξέρετε ποιος έχει αυτή την ομάδα. Στην Άρτα ξέρουν ποιος την έχει… Στις 15 Ιανουαρίου θα μας παρουσιάζονταν ένα πλάνο για το τι είναι αυτή η ασφάλεια. Οι ποδοσφαιριστές του Καραϊσκάκη είναι ασφαλισμένοι μέχρι τον 2ο του 2020. Δηλαδή θα πληρώνει το νοσοκομείο το Ελληνικό δημόσιο και θα εισπράττει η ασφαλιστική;

Ερ. Ικανοποιημένος από την προσέλευση των Αρτινών;

Απ. Όχι δεν είμαι ικανοποιημένος, την περίμενα λίγο καλύτερη. Δεν είναι βιώσιμη η ομάδα έτσι όπως είναι και δεν μπορεί να χρηματοδοτείται σε τέτοιο βαθμό που χρηματοδοτείται μόνιμα. Δεν υπάρχει η δυνατότητα. Πέρυσι ήταν επείγουσα κατάσταση και είπαμε θα το υποστούμε. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους, αλλά δεν γεμίσαμε ποτέ το γήπεδο. Δύο φορές έβαλα τα εισιτήρια 5 ευρώ και δεν άλλαξε κάτι, σαράντα άτομα διαφορά είχε. Δεν μου αρέσει που πάνε οι συνεργάτες μου και ζητάνε βοήθεια και τους λένε, έχει ανάγκη ο Οδυσσέας από λεφτά; Σας το έχω πει πολλές φορές, εγώ δεν πρόκειται να φτάσω ποτέ να έχω ανάγκη λεφτά από το ποδόσφαιρο. Δεν είναι μόνο δικά μου τα λεφτά, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι μαζί μου τόσα χρόνια. Θα πρέπει να συμμετάσχει ο φίλαθλος και αν δεν τον ενδιαφέρει δεν υπάρχει λόγος να τον ταλαιπωρούμε με την παρουσία μας, όπως ήρθαμε… φεύγουμε.

Ερ. Για το ενδεχόμενο συνεργασία με Αναγέννηση;

Απ. Έχω ξαναπεί σε προηγούμενη συνέντευξη και λοιδορήθηκα από πολλούς και διάφορους. Οι πόρτες μας έχω ξαναπεί είναι ανοιχτές, όμως δεν προσήλθε κανείς ούτε και τις χτύπησε. Εγώ για την Αναγέννηση έχω φάει ξύλο, αυτούς τους 30 Αναγεννησάρες… ποιος Αρτινός του ΄70-΄80 δεν ήταν Αναγέννηση; Δεν διεκδικώ ιδιαίτερες δάφνες, αλλά μην μας κουνιούνται και κάποιοι ανύπαρκτοι. Ποια Αναγέννηση; Είναι καλό να ακούω στο ίδιο γήπεδο Αναγέννηση από τη μία, Αναγέννηση και από την άλλη; Κι εγώ εκεί ήμουνα. Η Ελλάδα με γνωρίζει ως Καραϊσκάκη, η ιστορία συνεχίζει να γράφετε. Η Αναγέννηση από πόσες ομάδες προήλθε, τώρα γιατί δεν μπορεί να γίνει αυτό; Αν νομίζουν ότι θα πληρώνει εγώ και θα κάνουν κουμάντο αυτοί, αυτό δεν γίνεται. Και το Αθλητική Ένωση Άρτας θα γίνει μόνο αν υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν έχουμε καμία αντίθεση να ανοίξει η ομάδα και σε άλλους μετόχους. Εγώ την ώρα που θα αποφασίσω να φύγω, όσες μετοχές έχω θα πάνε στον Δήμο Αρταίων. Ας την κάνει κουμάντο ο Δήμος, εγώ δεν θέλω τίποτα. Ούτε πολιτική καριέρα θα κάνω, το 2010 είπα τέρμα.

Ερ. Για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς;

Απ. Προπονητής θα παραμείνει ο ίδιος. Από εκεί και πέρα θέλουμε να είμαστε πιο οργανωμένοι. Θα δώσουμε βάρος στις ακαδημίες μας, γιατί θέλουμε περισσότερους Αρτινούς στην ομάδα. Πρέπει μία Αρτινή ομάδα να έχει Αρτινούς. Θα το δούμε. Ο ρομαντισμός στο σημερινό ποδόσφαιρο είναι άγνωστη λέξη. Θα δώσουμε βάρος κι εκεί με οργάνωση όχι όπως πέρυσι. Έχουν μείνει και μένουν τα τυπικά με τυχαία σειρά, με τους Καραγιαννίδη, Παπανίκου, Μπεκατώρο, Ψιάνο, Χρούσιελ, Καψάλη, Κυριάκη και άλλοι, θα γίνει πρόταση στον Κόλλινς, που χρόνια στηρίζει την ομάδα, στον Χούσο. Από εκεί και πέρα έχει παραδώσει ο προπονητής μια λίστα με ποδοσφαιριστές που θα του ταίριαζαν. Έχουμε καλό όνομα, λίγα – λίγα, αλλά ότι συμφωνήσουν τα παίρνουν. Δεν θα έχουμε πρόβλημα. Έρχονται πλέον ποδοσφαιριστές στην Άρτα, που υπό άλλες προϋποθέσεις δεν θα το συζητούσαν. Για κάποιους Αρτινούς έχει γίνει μία επαφή και θα ξέρουμε σε δέκα μέρες.

Ερ. Δύο λόγια για τις ακαδημίες και την Κ19.

Απ. Για μια δεύτερη ομάδα που θα παίζει στο τοπικό θα το εξετάσουμε. Πέρυσι το δύσκολο ήταν να φτιάξουμε ακόμα και την πρώτη ομάδα, πόσο μάλλον τα υπόλοιπα και τις ακαδημίες. Φέτος, έχουμε όλη την χρονική άνεση και θα πάμε πολύ καλύτερα. Είναι δύσκολα να φέρεις στην πόλη ανήλικα παιδιά, αυτό είναι ένα μακρινό βήμα.

Ερ. Για το γηπεδικό και τα πέταλα.

Απ. Για τα πέταλα στο γήπεδο. Μόλις το δω γεμάτο έστω και μία φορά θα τα κάνω την επόμενη ημέρα.

Ερ. Αν ο Καραϊσκάκης ανέβει στην Α΄ Εθνική θα εγκαταλείψετε;

Απ. Εννοείται. Δεν έχω την δυνατότητα να τον πάω στην Α΄ Εθνική. Μην αυταπατάστε. Συγκρίνεται άλλα μεγέθη. Ένας παίκτης να μας μην μας βγει πτωχεύσαμε…

Μαρία Γούση-Μαργώνη – Δύο λόγια στο τέλος της συνέντευξης:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Δράκο που υπάρχει στην Άρτα και στο ποδόσφαιρο του νομού. Κάνετε τα παιδιά μας να ελπίζουν σε ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον. Μπράβο στα παιδιά της μεγάλης ομάδας, αλλά και στους μικρούς μας που έκαναν μία πολύ αξιόλογη πορεία σε μία χρονιά που φαινόταν δύσκολη στην αρχή. Τα παιδιά φανήκαν αντάξια των προσδοκιών μας, κοίταξαν μεγάλες ομάδες κατάματα και έφεραν πολύ καλά αποτελέσματα. Έτσι θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά με την ομάδα Νέων. Θεωρώ πιο δυνατοί, γιατί θα είμαστε πιο έμπειροι, θα έρθουν κι άλλα παιδιά, θα δημιουργηθεί και η Κ15, που θα τροφοδοτεί την Κ19 και τα υπόλοιπα τμήματα (παιδικό, προπαιδικό κλπ).

Ο κ. Δράκος τόνισε ότι κάποιοι Νέοι θα γίνουν επαγγελματίες και αρκετοί θα είναι αυτοί που θα βρεθούν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Εκεί ο προπονητής της ομάδας θα αποφασίσει ποιοι θα υπογράψουν επαγγελματικό.

Ερ. Θα ασχοληθεί ο κ. Δράκος με την πολιτική;

Απ. Το 2010 είχα πει ότι δεν ξανασχολούμαι με την πολιτική. Το εννοούσα. Σε οποιοδήποτε επίπεδο δεν ξανασχολούμαι. Ούτε πρόεδρος στον Σύλλογο του χωριού μου δεν θα γίνω.

VIDEO