ΑΕ Λευκίμμης: Ξεκαθαρίζει για Κορομπόκη

Στις αμέσως προσεχείς μέρες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην ΑΕ Λευκίμμης το θέμα του προπονητή της ομάδας, για τη επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Στην κορυφή της λίστας των διοικούντων της «Βασίλισσας», εξακολουθεί να βρίσκεται ο Παναγιώτης Κορομπόκης, ωστόσο τίποτα ακόμη δεν είναι οριστικό και σίγουρο. Από τις δύο πλευρές υπάρχει μεν επιθυμία και διάθεση για συνεργασία, όμως γίνονται συζητήσεις για το οργανωτικό κομμάτι, προκειμένου η ομάδα να μπορεί να λειτουργήσει σε σωστά πλαίσια.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 47χρονος τεχνικός είχε παραστεί στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΑΕΛ, την προηγούμενη Δευτέρα (20/7) και κουβέντιασε με τους παράγοντες του σωματείου, ενώ εισηγήθηκε την στελέχωση του προπονητικού επιτελείου με έναν γυμναστή, με έναν προπονητή τερματοφυλάκων, με έναν αναλυτή αγώνων και έναν ψυχολόγο.

Να αναφέρουμε και κάτι που ενδεχομένως να έχει μεγάλη σημασία. Χθες Κυριακή οι Λευκιμμιώτες ανακοίνωσαν την συνέχιση της συνεργασίας τους με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Θεοδωράκη, έχοντας πρωτύτερα λάβει την έγκριση του Κορομπόκη.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ – corfucorner.gr