Αμβρακικός Βόνιτσας: “Αγαπάς την ομάδα; Απόδειξη!!!”

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς και τοπικούς άρχοντες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας για συμμετοχή τους στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 18.30 στον πολυχώρο ΛΑΪΣ της Βόνιτσας, απευθύνει το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ καλεί τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου να δώσουν το παρών στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 18.30 στον πολυχωρο ΛΑΪΣ της Βόνιτσας.

Καλούμε προσωπικά τον Δήμαρχο Ακτιου Βονιτσας κ.Κασόλα, τον επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης κ. Αποστολάκη, τον αρχηγό της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ.Σώζο και τον πρόεδρο της Δ.Κ. Βόνιτσας κ. Δρίβα να παραβρεθούν στην Συνέλευση.

Καλούμε όλους τους εκλεγμένους Δημοτικός και τοπικούς συμβούλους και τους Αντιδημάρχους να δώσουν το παρών στην Συνέλευση.

Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη. Την βοήθεια όλων την χρειάζεται η ομάδα σε αυτή την ιστορική για τον σύλλογο συμμετοχή στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Η ιστορία θα μας κρίνει όλους.

Αγαπάς την ομάδα; Απόδειξη…”