Ανέστης Κοντογουλίδης: Είμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου παραχώρησε στο sportime24.gr το νέο απόκτημα της ομάδας, Ανέστης Κοντογουλίδης.

Η συνέντευξη του Ανέστη Κοντογουλίδη στο sportime24.gr

Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους να έχουμε υγεία και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο!

Γιατί επέλεξες τον ΠΑΣ Αχέρων και τι έπαιξε ρόλο στην απόφαση σου;

Ο λόγος που διάλεξα την ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων ήταν ο τρόπος που με προσέγγισε ο πρόεδρος οι στόχοι της ομάδας που είναι ο πρωταθλητισμός (πέρσι αδίκως δεν βγήκε στην Football League για έναν βαθμό), και σίγουρα ο εκπρόσωπος μου Κώστας Καπίνο με τον οποίο έχουμε εξαιρετικές σχέσεις και τον εμπιστεύομαι απόλυτα!

Για τις πρώτες εντυπώσεις σου από το Καναλάκι και τον ΠΑΣ Αχέρων:

Το Καναλάκι είναι όμορφο μέρος κλειστή κοινωνία σίγουρα δεν έχω πολλές μέρες εδώ αλλά ο κόσμος με αγκάλιασε γρήγορα. Η ομάδα διαθέτη πολύ καλούς παίκτες μερικούς από αυτούς με παραστάσεις στην Α΄ και Β΄  Εθνική και είναι τιμή μου που θα είμαι συμπαίκτης μαζί τους και θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και την άνοδο στην Football League.

Τι άποψη έχεις για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής;

Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θεωρώ πως έχει πέσει πολύ σε ποιότητα και οργάνωση, γενικά θεωρώ πως το ελληνικό ποδόσφαιρο παραπαίει και είναι ένα βήμα πριν από την ολική κατάρρευση. Αυτό φαίνεται με πολλούς ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να βρουν την τύχη τους σε ξένα πρωταθλήματα σε κατώτερες κατηγορίες που κάποτε δεν θα το συζητούσαν καν! Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση και είναι κρίμα οι πιο νέοι να μην μπορούν να κάνουν τα όνειρα που τους αρμόζει!

Για τους στόχους της ομάδας και τους προσωπικούς του:

Ο στόχος της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός θεωρώ ότι είμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα με βάση το δυναμικό και τους παίχτες που έχουμε αυτή την στιγμή στο ρόστερ. Όσο για τους προσωπικούς στόχους είναι να κερδίσω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Football League όπως και να κρατήσω την εστία μου ανέπαφη σε ακόμα περισσότερα παιχνίδια από την πέρσινή ( πέρσι σε 16 παιχνίδια κράτησα το μηδέν στα 12)

Ένα μήνυμα προς του φιλάθλους του ΠΑΣ Αχέρων:

Σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινάει θα χρειαστούμε των φίλαθλο κόσμο δίπλα μας. Χρειαζόμαστε την υπομονή και την στήριξη τους και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα τους δικαιώσουμε και θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Photo: veriotis.gr