Ανακοίνωσε την αποβολή της Βέροιας η Football League

Έπεσαν και τυπικά οι τίτλοι τέλους για τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Ένα 24ωρο μετά την ενημέρωση της ΠΑΕ Βέροια προς τη Football League για την απόσυρση της ομάδας από τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής που βάζει τους τίτλους τέλους της παρουσίας της «Βασίλισσας του Βορρά» στη φετινή Football League.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 23-02-2018, απέβαλλε την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μετά την έγγραφη παραίτηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της Football League.

Ως εκ τούτου, ο προγραμματισμένος για την Κυριακή (25/02, 15:00) αγώνας του Απόλλωνα Πόντου με τη Βέροια ματαιώνεται, όπως φυσικά και όλοι οι υπόλοιποι αγώνες της ομάδας της Ημαθίας. Παράλληλα, αποβάλλεται και η ομάδα Κ19 της Βέροιας από το πρωτάθλημα Νέων της Football League.