Απόλλων Πάργας: “Αυτό το ποδόσφαιρο μας αξίζει…”

Ανακοίνωση για την φιλοξενία που έτυχε στην Λευκίμμη από την ΑΕΛ εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας.

Η ανακοίνωση:

“Αυτό το ποδόσφαιρο μας αξίζει…”
Το Δ.Σ. του Απόλλων Πάργας η πόλη της Πάργας και όλος ο Νομός Πρεβέζης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το Δ.Σ της Αθλητική Ένωση Λευκίμμης για την “ΆΡΙΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑ” που παρείχε στην ομάδα μας .
Σας ευχαριστούμε πολύ για το πώς μας αντιμετωπίσατε και με τι ευγένεια και πολιτισμό μας φερθήκατε κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και στα παρακάτω βίντεο άλλωστε.
Υ.Γ. ιδιαίτερη μνεία για το απαράμιλλο ήθος να κάνουμε στον προπονητή της ομάδας της Λευκίμμης Κορομπόκη και τους ποδοσφαιριστές Γαστεράτο και Πουλημένο όπου ο τελευταίος αν και τιμωρημένος θέλησε να ασκήσει το πρώτο επάγγελμα του το μπραβιλίκη εντός του αγωνιστικού χώρου…
Κάτι άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο αντιπροσωπεύουν!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΊΡΕΣΤΕ….
Να ευχαριστήσουμε επίσης την κυρία Ειρήνη Πίγγιου του συνδέσμου Θεσπρωτίας, τον πρώτο βοηθό Παπαλαζάρου Γεώργιο του συνδέσμου Ηπείρου, τον Β’ βοηθό Δρουδάκη Αλέξανδρο για την άριστη διαχείριση του αγώνα και της άριστες αποφάσεις που πήραν καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού πάντα κοντά στης φάσεις και πάντα ΥΠΈΡ της ομάδας της Λευκίμμης . Καλά για το πώς προστάτεψατε την ομάδα μας όταν μπήκαν πάνω από 20 “οπαδοί” και παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας και χτυπούσαν τους ποδοσφαιριστές μας ήταν κάτι το φανταστικό δεν εχουμε λόγια 🙏. Είμαστε περίεργοι επίσης να δούμε για το τι έχει γράψει στην έκθεση του ο παρατηρητής!
Τυχαία όλα αυτά μαζί που έγιναν χθές (λάθη και άγνοια κανονισμών) ή υπήρχε κάποιος άλλος λόγος που δεν γνωρίζουμε;
Η μέχρι τώρα σιωπή μας κύριοι δεν δηλώνει αδυναμία, σεβόμαστε την προσπάθεια ανάπτυξης και βελτίωσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μέχρι εδώ όμως η ανοχή, Οπως οι ομάδες είναι υπεύθυνες για την εικόνα τους αγωνιστικά στο γήπεδο με καλούς και σωστούς αθλητές, έτσι και εσείς είστε υπεύθυνοι να έχετε καλούς και σωστούς διαιτητές.
Είς τό επανιδείν…