Ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα

Δεύτερη φορά μέσα σε 12 ημέρες που αναβάλλεται το παιχνίδι της ομάδας μας στην Πλαγιά για τον ίδιο λόγο (ακαταλληλότητα του γηπέδου). Κι αν την πρώτη φορά ελάχιστοι  ασχολήθηκαν με το γεγονός, από χθες παρατηρείται μια ακατανόητη επίθεση στον ΠΑΣ Πρέβεζα μετά τη νέα αναβολή. Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας αλλά και γενικότερα της περιοχής μας, θα πρέπει να γνωρίζει τα εξής :

1) Και τις 2 φορές ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε τέτοια κατάσταση που σύμφωνα με την παράγραφο 1 του Άρθρου 10 του ΚΑΠ, κρίνεται ως ακατάλληλος (αν και ο μόνος αρμόδιος για να το αποφασίσει αυτό είναι ο διαιτητής). Όποιος έχει αντίθετη άποψη ας ανατρέξει στο φωτογραφικό υλικό από τα ΜΜΕ.

2) Σύμφωνα με την παράγραφο 1ε του Άρθρου 21 του ΚΑΠ ο αγώνας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών από την 1η του αναβολή (από τις 16 Δεκεμβρίου δηλαδή). Ορθώς δηλαδή ορίστηκε για χθες 28 Δεκεμβρίου.

3) Παρά το γεγονός ότι οι ημερομηνίες είναι πιεστικές (και μάλιστα εντός της εορταστικής περιόδου), ζητάμε έστω και την ύστατη αυτή στιγμή την διεξαγωγή του αγώνα εντός της προθεσμίας των 15 ημερών και συγκεκριμένα για αύριο Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017.

4)Είμαστε τόσο έντονα αποφασισμένοι να παίξουμε το παιχνίδι εντός του 2017 που θα ζητήσουμε ακόμα κι αν το γήπεδο της Πλαγιάς είναι στην ίδια κακή κατάσταση, να χρησιμοποιηθεί η 2η έδρα που έχει ζητήσει η ομάδα (γήπεδο Παλαίρου ή γήπεδο Βόνιτσας).

5) Επειδή το πιθανότερο είναι πως ο αγώνας δε θα διεξαχθεί εντός του 2017, αλλά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας που, έχοντας επίγνωση της φανέλας την οποία φοράει, πέρασε τα Χριστούγεννα (και θα περάσει και την Πρωτοχρονιά) στο γήπεδο κάνοντας προπόνηση αναμένοντας κάθε φορά το παιχνίδι με τον Α.Ο. Πλαγιάς. Να είναι σίγουροι οι ποδοσφαιριστές μας πως τόσο ο κόσμος μας, όσο και η Διοίκηση το βλέπει και το αναγνωρίζει.

6)Όσο έχουμε τη δύναμή μας δίπλα μας που δεν είναι άλλη από τον κόσμο του ΠΑΣ Πρέβεζα που 2 φορές έκανε άσκοπα το δρομολόγιο μέχρι την Πλαγιά (και θα το κάνει και άλλες 10 εάν χρειαστεί) δεν έχουμε να φοβηθούμε και να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν.

Συμπερασματικά είτε Πέμπτη, είτε Σάββατο, είτε Χριστούγεννα, είτε Πρωτοχρονιά, είτε με βροχή, είτε με χιόνι ο ΠΑΣ Πρέβεζα είναι ο ΠΑΣ Πρέβεζα και θα δίνει πάντα το παρόν μαζί με τον κόσμο του κοσμώντας ποδοσφαιρικά την περιοχή μας. Χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένο το 2018!!!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Μπόκιας