Ανακοίνωση του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου για τον αγώνα με τον ΑΟ Πλαγιάς

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου  στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Η ομάδα του Καναλακίου με νίκη αύριο στην Πλαγιά σφραγίζει την άνοδο της στην Γ´ Εθνική κατηγορία

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση – κάλεσμα στους φιλάθλους, να ακολουθήσουν και να στηρίξουν την ομάδα στην Πλαγιά όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Αναλυτικά :

Τελευταίος αγώνας για το Πρωτάθλημα Ά Κατηγορίας 2017/18 και η ομάδα μας είναι ζωντανή κρατώντας την τύχη της και την άνοδο στη Γ’ Κατηγορία στα πόδια της.
Το Σάββατο 21/04/2018 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πλαγιάς με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Πλαγιάς, η ομάδα μας με νίκη σφραγίζει την άνοδο της στην Γ´ Εθνική κατηγορία χωρίς να την ενδιαφέρουν τα άλλα αποτελέσματα.
Η ομάδα μας σε ένα αγώνα τελικό, σε 90 λεπτά, με μοναδικό στόχο τη νίκη, παίζει τους κόπους όχι μόνο μιας ολόκληρης σεζόν, αλλά και μιας μεγάλης προσπάθειας, για άξια παρουσία και εκπροσώπηση του Καναλακίου στο χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν πρέπει λοιπόν να λείπει κανείς από το γήπεδο.
Το βροντερό παρών των φιλάθλων μας και των φίλων του ποδοσφαίρου και η υποστήριξη τους ,σε κόσμια πλαίσια, θα δώσει τη δύναμη στην ομάδα μας να πάρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα και να αποδείξει ότι έστω και στο τέλος άξια είναι πρωταθλητής στην Ά Κατηγορία !!!

Μια φορά Αχέρων για πάντα ΑΧΕΡΩΝ!