Ανανέωσαν τα αδέρφια Κωνσταντίνου στον Θεσπρωτό

Τα αδέρφια Κωνσταντίνου συμφώνησαν με την Διοικούσα Επιτροπή του ΑΣ Θεσπρωτός ώστε να συνεχίσουν να φορούν τα κιτρινόμαυρα και την περίοδο 2019-20.

Αμφότεροι αποκτήθηκαν το καλοκαίρι του 2017 από τον ΠΑΣ Αχέρων, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκαν και στο Γαρδίκι, από όπου κατάγονται.

Ο μεγαλύτερος αδελφός (24), Βασίλης Κωνσταντίνου. ο οποίος παίζει σε θέση πλάγιου επιθετικού και αποτέλεσε τον «δήμιο» της Νίκη Βόλου, στο Πανθεσσαλικό, δήλωσε στο «Theball»:

«Ειμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για άλλη μια σεζόν με την φανέλα του Θεσπρωτου. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό αγωνιστικά για την ομάδα και τον κόσμο του Θεσπρωτου σε αυτή την νέα επαγγελματική κατηγορία.

Ο Θεσπρωτος πλέον για μένα είναι οικογένεια και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό μου. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει τους στόχους της και να κάνει μια πετυχημένη πορεία στην Football League.»O 20χρονος μπακ, Βαγγέλης Κωνσταντίνου, ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας την τελευταία διετία αγωνιζόμενος σαν πλάγιος οπισθοφύλακας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε στο «Theball»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και την φετινή χρονιά στην ομάδα. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους απέναντι μού εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας»

πηγή+φωτο: theball.gr