Ανανέωσε με έξι παίκτες ο Α.Ο. Ανατολής

Ο Α.Ο. Ανατολής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την ανανέωση με έξι ποδοσφαιριστές και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο Ανατολής ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας και για την ερχόμενη χρονιά στη Γ Εθνική με τους ακόλουθους παίκτες:
– Ανδρέας Διαμάντης, τερματοφύλακας. Ο νεαρός Ανδρέας, παιδί της Ανατολής και πρώην τερματοφύλακας των υποδομών του Παναιτωλικού, έκανε μια εκπληκτική χρονιά πέρυσι στην ξέφρενη πορεία του Α.Ο. Ανατολής υπερασπιζόμενος καθολικά την εστία της ομάδας, έχοντας παθητικό μόλις 15 γκολ, τα περισσότερα των οποίων στις προ-Ζώη αγωνιστικές.
– Κατσίφας Κώστας.
– Κλιτσινάρης Θανάσης.
Και ο Κώστας και ο Θανάσης συνεργάζονται χρόνια με την Ανατολή αποτελώντας πολύτιμα μεσοεπιθετικά εργαλεία στα χέρια του πολύπειρου προπονητή Ανέστη Ζώη.
– Γκούμας Κώστας.
– Γκούμας Γιάννης.
– Γιώτης Λευτέρης.
Οι τρεις εικοσάχρονοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία πέρυσι και έπεισαν την ομάδα να τους εμπιστευθεί δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αγωνίζονται με κορυφαίο προπονητή και συμπαίκτες στην πόλη των Ιωαννίνων.
Οι επαφές με τους παίκτες που θα ανανεώσουν συνεχίζονται και θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις για τις νέες προσθήκες στην ομάδα.