Ανανέωση για το Beverly της Piaggio με φόντο τους κανονισμούς Euro4

Η γκάμα Piaggio Beverly αναννεώθηκε και παρουσιάζεται πλέον με νέους κινητήρες που πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές Euro4, πιο πλούσιο πακέτο εξοπλισμού, νέα χρώματα με ειδικά σχεδιασμένα φινιρίσματα, καθώς και μια ολοκαίνουργια τολμηρή έκδοση: το Beverly by Police.

Piaggio_Beverly_Touring_350_argento_3-4antDX_bianco

Το Piaggio Beverly κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2001 λανσάροντας έναν νέο τύπο οχήματος με ελκυστικό σχεδιασμό, ικανές επιδόσεις και ασφάλεια, όχι μόνο χάρη στους τροχούς μεγάλης διαμέτρου αλλά και στο πλαίσιο τύπου μοτοσυκλέτας που διαθέτει. Η πορεία του Beverly χαρακτηρίστηκε από συνεχείς βελτιώσεις οι οποίες το κράτησαν ψηλά στην κατηγορία του. Τελευταία ανανέωση αποτέλεσε η άφιξη της έκδοσης SportTouring η οποία εισήγαγε το συνδυασμένο σύστημα ασφαλείας ABS/ASR, καθώς και έναν καινοτόμο κινητήρα 350 κ.εκ. με υψηλότερες επιδόσεις.

Piaggio Beverly 300 by Police (29)

Οι κινητήρες που εξοπλίζουν τα Piaggio Beverly 300 και 350 έχουν λάβει την έγκριση των ευρωπαϊκών προδιαγραφών Euro 4. Και στα δύο, τα συστήματα ισχύος έχουν εξελιχθεί, εκσυγχρονιστεί και σχεδιαστεί για να πληρούν τους ολοένα και πιο αυστηρούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς περί εκπομπών ρύπων. Αυτό σημαίνει ότι χάρη στην εφαρμογή νέου καταλύτη, νέου σιγαστήρα, καθώς και ενημερωμένων χαρτογραφήσεων της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου, οι δύο μονοκύλινδροι κινητήρες Piaggio γίνονται Euro 4.

Piaggio Beverly 300 S (31)

Για όλα τα μοντέλα, το σύστημα πέδησης ABS καθώς και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASR συμπεριλαμβάνονται πλέον στον βασικό εξοπλισμό. Το τηλεχειριστήριο για το άνοιγμα της σέλας που παράλληλα αναβοσβήνει τα φλας για να αναγνωρίσετε το όχημά σας (λειτουργία “Bike finder”) περιλαμβάνεται επίσης στο βασικό εξοπλισμό. Η παροχή ρεύματος 12V που υπήρχε προηγουμένως σε όλη τη σειρά, αντικαθίσταται πλέον από μια θύρα USB, πιο λειτουργική και χρήσιμη για τη φόρτιση όλων των σύγχρονων συσκευών.

Piaggio Beverly 300 (1)

Όλη η σειρά Piaggio Beverly διατίθεται σε νέους και ελκυστικούς χρωματισμούς με ολοκαίνουργια, ειδικά σχεδιασμένα φινιρίσματα. Τα νέα Piaggio Beverly 300, 300S και Police διαθέτουν επίσης έναν νέο πίνακα οργάνων με λυχνίες για τα συστήματα ABS και ASR με την τελευταία να μπορεί να απενεργοποιηθεί από το κατάλληλο κουμπί στο τιμόνι

Πηγή: automoto.com.gr