Ανδρέας Παντζιαράς: «Θέληση να συνεχίσουμε μαζί»

Ακόμη και δεύτερη θέση θα μπορούσε να διεκδικήσει ο Μακεδονικός σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Παντζιαράς, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι υπάρχει θέληση για συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φετινή χρονιά: «Αλλιώς περιμέναμε να τελειώσει και αλλιώς τελείωσε. Κλείσαμε τη χρονιά αρκετά καλά. Βρεθήκαμε στην τρίτη θέση. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη δεύτερη, δουλέψαμε πολύ με τα παιδιά και των υποδομών. Έχουμε ραντεβού με τον κ. Ανδρώνη για να μιλήσουμε για τη φιλοσοφία της νέας χρονιάς. Υπάρχει θέληση για να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και από τις δύο πλευρές».

Για την μη παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο: «Νομίζω θα είναι ευχής έργον να βρεθεί εμβόλιο κατά του ιού και μετά του ποδοσφαίρου. Είναι αναγκαίο κακό. Ο κόσμος θα πρέπει να απέχει ώστε να τελειώσουν αυτά τα 10 παιχνίδια και μετά να δούμε πως θα κυλήσει το όλο θέμα με τον ιό».

 Για την αναδιάρθρωση: «Η νεότερη εξέλιξη είναι ότι πάρθηκε μια απόφαση να προταθεί ένα μοντέλο με 18 ομάδες στην Α, 16 στη Super League 2 και 14 μετά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πέσει κανείς φέτος. Υπάρχει ήδη αντίδραση από τη NOVA και αυτό είναι το μεγαλύτερο αγκάθι. Η πίτα είναι μεγάλη, τα έξοδα είναι πολλά και πρέπει να μοιραστούν σε περισσότερες ομάδες»

Για το ποια θα πρέπει να είναι τα κριτήρια μιας αναδιάρθρωσης: «Γεωγραφικά. Κάθε ταξίδι στην Κρήτη αξίζει 5 με 6 χιλιάδες σε μια ομάδα. Υπάρχουν δυνατά πρωταθλήματα θα πρέπει να πάμε σε ένα τέτοιο μοντέλο. Εάν και κάνουμε αναδιάρθρωση κάθε χρόνο και δεν βοηθάει αυτό. Ξέρετε ότι υπάρχουν ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό, βγήκαν δεύτερες και έπεσαν. Που να βρει το κουράγιο ένας επενδυτής λοιπόν; Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα υπάρχουν ομάδες με 12 εισιτήρια και ενώ υπάρχουν ομάδες με 80 χρόνια χωρίς βοηθητικό γήπεδο. Εδώ είμαστε τυχεροί εμείς καθώς έχουμε εγκαταστάσεις που δεν έχουν πολλοί».

πηγή: metrosport.gr