ΑΟ Καρυάς – Πανλευκάδιος 0-1

Ο Πανλευκάδιος πήρε τη νίκη στο γήπεδο Σφακιωτών απέναντι στον ΑΟ Καρυάς σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Μια δύσκολη νίκη για τους φιλοξενούμενος κόντρα σε μια ομάδα που είχε δείξει στα τελευταία παιχνίδια μια καλή πορεία στις νίκες .

Στο πρώτο ημίχρονο αν και με αρκετές σημαντικές απουσίες οι παίχτες του Γιώργου Κατηφόρη απείλησαν αρχικά με τον Ορφανό και έπειτα με τον Κούτσικο.

Στη συνέχεια ο ΑΟ Καρυάς έδειξε καλύτερη ποιότητα παιχνιδιού αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Καρελή αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τον Πανλευκάδιο, καθώς στο 75ο λεπτό με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στην γωνία του Καταγή και σημείωσε το 0-1 όπου παρέμεινε μέχρι στο τελικό σφύριγμα.

Διαιτητής: Κατσαμπίρης

Βοηθοί: Πάτσης – Λύτρας

ΑΟ Καρυάς (Άρης Φερεντίνος): Καταγής Γ., Ρεκατσίνας, Παπακωνσταντής, Σάντας, Πολίτης(10′ Χαλκιόπουλος- απεβλήθη 86′), Κτενάς, Καλογερής Τ.(80′ Μοράλεζ), Σούνδιας, Καββαδάς(63′ Μπείνας), Χότζα, Σκέμπι.

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Λιάσκος, Κοκόλης, Κολάγκι, Τσιάβος, Κούμπης, Τζόλος (89′ Λιόντης), Γαζής(69′ Παναγιωτόπουλος), Κονιδάρης, Αργυρός (69′ Καρελής), Ορφανός, Κούτσικος (82′ Χριστοδούλου).