ΑΟ Τρίκαλα: Ματαιώθηκε το φιλικό με Αναγέννηση Καρδίτσας – Το χρονικό ως την τελική απόφαση

Δεν διεξήχθη τελικά η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΟ Τρίκαλα και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ας πάρουμε όμως τις σχετικές εξελίξεις με τη χρονική σειρά με την οποία έγιναν.

Αρχικά, η αναβολή του αγώνα ήταν αρχικά επιθυμία των ανθρώπων της φιλοξενούμενης ΑΣΑ και κυρίως του προπονητή Περικλή Αμανατίδη, παρ’ ότι ύστερα από διαβουλεύσεις τελικά υπήρξε συμφωνία για ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Η αναμέτρηση είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 17:30 αλλά πάρθηκε απόφαση αυτή να μετατεθεί για τις 18:00 καθώς ο αγωνιστικός χώρος κρίθηκε προσωρινά ακατάλληλος και άνοιξαν τα μπεκ ώστε να βελτιωθεί η κατάστασή του.

Έπειτα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων βγήκαν κανονικά για προθέρμανση στο γήπεδο αλλά με την ολοκλήρωση αυτής, οι κιτρινόμαυροι αποσύρθηκαν αρχικά στα αποδυτήρια και στη συνέχεια αποχώρησαν εντελώς από το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, κάτω από έντονες αποδοκιμασίες.

Αντί για τη διεξαγωγή λοιπόν του φιλικού αγώνα και προκειμένου να μην μείνουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ άπραγοι, θα πάρουν μέρος τελικά σε οικογενειακό δίτερμα.

Όσον αφορά τους φιλάθλους, η ανακοίνωση από τα μεγάφωνα ανέφερε πως θα πρέπει να κρατήσουν το απόκομμα του εισιτηρίου τους προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε μελλοντικό φιλικό.

Πηγή: Regista