Αποκλείστηκε στα πέναλτι ο Τηλυκράτης

Σπουδαίο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος διεξήχθη στην Λευκάδα, όπου ο Τηλυκράτης έχασε από τον Ο.Φ. Ιεράπετρας 4-5 στα πέναλτι και αποκλείστηκε.

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά λοιπόν ηττήθηκε από την στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι και ενώ νωρίτερα η κανονική διάρκεια και η παράταση του παιχνιδιού είχε λήξει 1-1.

Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας άνοιξε το σκορ στο 52′ με τον Μούλερ και ο Τηλυκράτης έφερε το ματς στα ίσια στο 62′ με γκολ που πέτυχε ο Γκουντρουμπής. Ένα σκορ που έμεινε ως το τέλος, τόσο της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, όσο και στην παράταση και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Πέναλτι:
Ζδράβος 1-0
Μούλερ 1-1
Τόσκα 2-1
Αντερέγκεν 2-2
Μπεκατώρος 3-2
Κατάλντι 3-3
Κατσής απέκρουσε ο Κυρίτσης
Ντέτλερ 3-4
Οκάν Σουλεϊμάν 4-4
Ίτσιος 4-5

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Τάκος (Αιτωλοακαρνανίας) – Τσάντας (Ηπείρου)

4ος: Καζανάς (Αιτωλοακαρνανίας)

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Γιαννιώτης, Τακίδης, Τόσκα, Νιφορόπουλος (79′ Περιστέρης), Σκιαδάς, Γκουντρουμπής (109′ Κατσής), Ζδράβος, Σοροβός (56′ Σουλεϊμάν).

Ο.Φ. Ιεράπετρας (Άγγελος Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου (85′ Παπαδάκης), Ζήσης (113′ Βιβάνκο), Ντέτλερ, Καλλιτσουνάκης (59′ Ίτσιος), Μηλιώτης (61′ Μπλανκ Καζάου), Αντερέγκεν, Βουό (85′ Κατάλντι), Μούλερ, Τσορνομάζ.