Αριστοτέλης Φλώρινας-Σ.Κ. Νικόπολη 73-82

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία η Νικόπολης Πρέβεζας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής καθώς την Κυριακή 12/3 , στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής μέρας, πήρε ένα πολύ σημαντικό «διπλό» στην έδρα του Αριστοτέλη Φλώρινας.

Η ομάδα Νικόπολης Πρέβεζας ταξίδεψε με σημαντικές απουσίες στην Φλώρινα καθώς εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών βρέθηκαν ο Σάκης Κιτσαντάς, ο 1ος σκόρερ της ομάδας Χρήστος Μπάλλας και ο αρχηγός Μιχάλης Παπαμιχαήλ.

Η ομάδα της Φλώρινας που δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και βρέθηκε να προηγείται στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου με 19-13. Η Νικόπολη στο 2ο δεκάλεπτο ανέβασε την απόδοση της επιθετικά έχοντας σε πολύ καλή «μέρα» τον Κώστα Νίκα και Φώτη Μακρόπουλο και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της σκορ 35-46.

Οι παίκτες της Νικόπολης στο υπόλοιπο του παιχνιδιού απλώς συντηρούσαν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό μέχρι το τελικό 73-82 βρίσκοντας επιπλέον λύσεις στην επίθεση από τον Σπύρο Πολίτη και το Γιάννη Ροντογιάννη.

Δεκάλεπτα: 19-13,16-33,17-18,21-18

Σ.Κ. Νικόπολη (Παπίρης): Βαγενάς 6 (2), Αργυρός 6(1), Βαβέτσης, Τσιτσώνης 6(1), Ροντογιάννης 8(1), Πολίτης 8, Μενιουδάκης, Παπαδημητρίου, Νίκας 27(2), Μακρόπουλος 21, Αγραπιδάκης.

Μετά τη νίκη στη Φλώρινα η Νικόπολη Πρέβεζας παρέμεινε στην 3η θέση του ομίλου όπου ισοβαθμεί με τους Διόσκουρους Κοζάνης.

Επόμενη αναμέτρηση για την Νικόπολη, την Κυριακή 19/3 όπου θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον ιστορικό Απόλλων Καλαμαριάς.